Παναθηναϊκός: Παγώνει του Στρέλνιεκς

Παναθηναϊκός: Παγώνει του Στρέλνιεκς

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιάνις Στρέλνιεκς έχουν "κολλήσει" τις τελευταίες ημέρες, με τους "πράσινους" να ρίχνουν ξανά διακριτικές ματιές στην αγορά για περιπτώσεις άλλων σούτινγκ γκαρντ.

Στασιμότητα. Αυτό χαρακτηρίζει τις τελευταίες ημέρες τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιάνις Στρέλνιεκς. Οι επαφές των δύο πλευρών είχαν προχωρήσει αρκετά, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχουν "κολλήσει".

Αποτέλεσμα είναι ο Παναθηναϊκός να εξετάζει διακριτικά την αγορά για άλλους γκαρντ με τα χαρακτηριστικά του Λετονού, του οποίου την περίπτωση είχε προκρίνει ο Αργύρης Πεδουλάκης για συγκεκριμένους λόγους. Ενός παίκτη δηλαδή με καλό σουτ και – σε δεύτερο πλάνο – την ικανότητα να δημιουργήσει καταστάσεις σε σετ παιχνίδι, αφού ήδη υπάρχουν και οι Νικ Καλάθης και Ταϊρίς Ράις.

Το γεγονός πάντως ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει εκ νέου τις επιλογές του δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει να ασχολείται με την περίπτωση του Στρέλνιεκς, ο οποίος εξακολουθεί να ενδιαφέρει. Οι "πράσινοι" ωστόσο θέλουν να τελειώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται τις κινήσεις τους ενόψει της σεζόν 2019/20, με αυτή την καθυστέρηση να μην ταιριάζει στα πλάνα τους, κάτι που τους οδήγησε τελικά και σε αυτή την απόφαση.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *