Παναθηναϊκός: “Πιο φτωχή η Ελλάδα χωρίς τον Μικρούτσικο”

Παναθηναϊκός: "Πιο φτωχή η Ελλάδα χωρίς τον Μικρούτσικο"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε από τα social media τον φίλο της ομάδας και σπουδαίο συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών.

Σε ηλικία 72 ετών άφησε το Σάββατο (28/12) την τελευταία του πνοή ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Θάνος Μικρούτσικος, o οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική, έχοντας δίπλα του όλη την οικογένειά του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον σπουδαίο συνθέτη, ο οποίος υποστήριζε το το τριφύλλι και μάλιστα είχε μιλήσει στο Sport24.gr σε αφιέρωμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο . Δείτε την πράσινη ανάρτηση στα social media:

"Είναι πιο φτωχή η Ελλάδα και η οικογένεια του Παναθηναϊκού μετά τη σημερινή απώλεια του σπουδαίου Θάνου Μικρούτσικου. Χάραξε νέους καλλιτεχνικούς δρόμους και άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του", ήταν το περιεχόμενο αυτής.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον χαμό του τεράστιου συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Έκανε μια σπουδαία μουσική καριέρα και ήταν στην… πρώτη γραμμή του πενταγράμμου για περισσότερα από 40 χρόνια. Μελοποίησε τεράστιους ποιητές και συνεργάστηκε με τους κορυφαίους έλληνες ερμηνευτές.

Ο Σύλλογος δεν λησμονεί το έργο του και φυσικά την παναθηναϊκή ταυτότητα του καθώς παρακολουθούσε το αγαπημένο του «τριφύλλι» σε όλα τα αθλήματα έχοντας ζωηρό ενδιαφέρον για την πορεία των «πράσινων».

Η παρουσία του στις κερκίδες ήταν συχνή ενώ ένα σύνθημα γραμμένο στον τοίχο της Λεωφόρου , που του μετέφερε ο Άλκης Αλκαίος , τον ενέπνευσε να συνθέσει τον χιλιοτραγουδισμένο στίχο «…στα τρελά τους όνειρα δοσμένοι…".

Είναι πιο φτωχή η Ελλάδα και η οικογένεια του Παναθηναϊκού μετά τη σημερινή απώλεια του σπουδαίου Θάνου Μικρούτσικου. Χάραξε νέους καλλιτεχνικούς δρόμους και άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. pic.twitter.com/mzJwTgQ8iL

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) December 28, 2019

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *