Παναθηναϊκός: Τα λέει με τους παίκτες ο Νταμπίζας στο Κορωπί

Παναθηναϊκός: Τα λέει με τους παίκτες ο Νταμπίζας στο Κορωπί

Ο Νίκος Νταμπίζας με την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη έχει μίτινγκ με τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού εν απουσία του Γιώργου Δώνη.

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό αλλά επειδή άπαντες θέλουν να πάρουν τη σωστή απόφαση και δεν θα γίνει τίποτα εν θερμώ όλα πρέπει να γίνουν με τη σωστή σειρά.

Για αυτό και μετά τα όσα είπαν οι Δώνης – Νταμπίζας στη Θεσσαλονίκη με το που επέστρεψε από τη συμπρωτεύουσα η αποστολή του τριφυλλιού και πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" ο Νίκος Νταμπίζας ζήτησε από τους παίκτες να μείνουν στα αποδυτήρια και έχει μίτινγκ μαζί τους.

Ένα μίτινγκ στο οποίο ιδιαίτερη σημασία έχει το ότι γίνεται εν απουσία του Γιώργου Δώνη σε μια προσπάθεια του τεχνικού διευθυντή των πράσινων να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, ίσως και να τους τρίξει τα δόντια αλλά και να ακούσει τη δική τους άποψη για το τι φταίει και να τους κάνει να μιλήσουν ελεύθερα.

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να είναι ενήμερος για όλα πριν κάνει την εισήγηση του στον Αλαφούζο για την παραμονή ή μη του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Νταμπίζας συζητάει με τους ποδοσφαιριστές το τελευταίο δεκαήμερο, αφού το είχε επαναλάβει μετά την επιστροφή των διεθνών από τις Εθνικές ομάδες. Όμως, εκείνη η προσπάθεια του δεν απέδωσε και μένει να φανεί τι διαφορετικό περιμένει τώρα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα η αποστολή, έρχονται εξελίξεις

Ο Δώνης θέλει να φύγει, ο Νταμπίζας απέτυχε στα αποδυτήρια

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *