Παναθηναϊκός: Το πρόβλημά του όταν είναι φαβορί

Παναθηναϊκός: Το πρόβλημά του όταν είναι φαβορί

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, όχι διότι ο αντίπαλός του είναι σε καλή κατάσταση, αλλά διότι μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα οι "πράσινοι" συνήθως δεν τα καταφέρνουν, όταν είναι το φαβορί.

Αν ρίξει μία ματιά κανείς φέτος στις δέκα πρώτες αγωνιστικές θα διαπιστώσει, ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε πέντε παιχνίδια, στα οποία ήταν αυτός το απόλυτο φαβορί και κέρδισε μόλις το ένα! Στα άλλα τέσσερα παιχνίδια η ομάδα είχε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Συγκεκριμένα τα παιχνίδια είναι:

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΦΗ 1-3

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 0-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΛ 1-2

Ο συνολικός απολογισμός των πέντε αγώνων σε συντελεστή τερμάτων είναι 4-7. Είναι φανερό, ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται πολύ απέναντι σε ομάδες, που παίζουν κλειστά και φεύγουν στον χώρο. Δεν έχει το εύκολο γκολ. Στη Νέα Σμύρνη και στη μοναδική νίκη της ομάδας σε τέτοια παιχνίδια σκόραρε ο Ζαχίντ, που δεν θα παίξει στο Αγρίνιο. Ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει και στην ήττα με 1-2 από την ΑΕΛ. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Μακέντα με πέναλτι στα παιχνίδια με την Λαμία και τον ΟΦΗ.

ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ

Ένα πρόβλημα, που βλέπουμε σε αυτά τα παιχνίδια είναι, ότι ο Παναθηναϊκός δέχεται γκολ. Σε όλα δέχθηκε εκτός από ένα. Αυτό, που κέρδισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Για να μπορέσει να περάσει από το Αγρίνιο με νίκη ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατήσει το μηδέν πίσω με βάση αυτά, που βλέπουμε τη φετινή περίοδο. Κάτι, που έγινε πέρυσι και οι «πράσινοι» νίκησαν στο Αγρίνιο με 1-0 τον Παναιτωλικό με σκόρερ τον Μπουζούκη.

Ο ΜΑΚΕΝΤΑ

Αν υπάρχει ένα καλό νέο, για τον Γιώργο Δώνη είναι, ότι έχει σε καλή κατάσταση τον Φεντερίκο Μακέντα. Σκόραρε και στα δύο τελευταία ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δείχνει, ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό και είναι στην καλύτερη του κατάσταση μέχρι τώρα στη φετινή περίοδο.

Photo Credits: Εurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *