Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Φαβορί ο Ζαχίντ

Ο Γκίας Ζαχίντ είναι πλέον απόλυτα καλά , ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι πιθανό να τον δούμε και πάλι στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Αρη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει με νίκη σήμερα να κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2019 , να αφήσει τον Αρη τρεις βαθμούς πίσω και να εδραιωθεί στην πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Δώνης για άλλο ένα παιχνίδι θα έχει σημαντικές απουσίες. Ο Σένκεφελντ μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Αρη δεν μπορεί να αγωνιστεί, όπως και ο Γιόχανσον, που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Η βαριά ήττα με 4-0 του πρώτου γύρου είχε προκαλέσει εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Εκείνο το βράδυ είχε παραιτηθεί ο Δώνης, αλλά δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του, ενώ αργότερα αποχώρησε ο Νίκος Νταμπίζας. Ηταν η πιο βαριά ήττα του Παναθηναϊκού φέτος και οι πράσινοι θέλουν ασφαλώς να σβήσουν εκείνη την κακή εικόνα.

ΖΑΧΙΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ

Στην ενδεκάδα φαίνεται, ότι θα έχουμε δύο επιστροφές. Ο Γκίας Ζαχίντ είναι πολύ πιθανό να παίξει από την αρχή, αφού πλέον έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις είναι 100% έτοιμος και αναμένεται να αγωνιστεί πίσω από τον Μακέντα. Για να βοηθήσει στην δημιουργία, αλλά και στην εκτέλεση, αφού έχει σημειώσει καθοριστικά γκολ. Αν παίξει ο Ζαχίντ θα μείνει εκτός ο Περέα, που θα έρθει από τον πάγκο στην διάρκεια του αγώνα, για να δώσει ώθηση στην ομάδα, όπως γίνεται πάντα.

Στην άμυνα επιστρέφει ο Πούγγουρας, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στον αγώνα με τη Λαμία και θα πάρει την θέση του Σένκεφελντ με παρτενέρ μάλλον τον Νούνες. Ο Πορτογάλος διεκδικεί και την θέση του Αποστολάκη δεξιά. Το πιο πιθανό σχήμα για το αποψινό παιχνίδι είναι: Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *