Πανζουρλισμός στις Κάννες για την κοινή εμφάνιση Πιτ και Ντι Κάπριο στο κόκκινο χαλί

Πανζουρλισμός στις Κάννες για την κοινή εμφάνιση Πιτ και Ντι Κάπριο στο κόκκινο χαλί

Η νέα ταινία του Ταραντίνο με τους δύο πρωταγωνιστές καταχειροκροτήθηκε από το κοινό

Από τότε που έγινε γνωστό πως Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους κινηματογραφικά, στη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν τη σύμπραξη αυτή στις αίθουσες. Η ταινία «Once Upon A Time… In Hollywood » έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και γνώρισε την αποθέωση τόσο από το κοινό, όσο και από τους κριτικούς.

Ενδεικτικό του ενθουσιασμού, είναι πως μετά την προβολή της ταινίας, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν επί επτά ολόκληρα λεπτά! Την αποθέωση, όμως, γνώρισε και το πρωταγωνιστικό δίδυμο της ταινίας, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ, όταν βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί. Μάλιστα, το πλήθος στη θέα των δύο γοητευτικών Χολιγουντιανών σταρ τσίριζε και φώναζε σε έναν σκηνικό πανζουρλισμού.

Οι δύο ηθοποιοί, αλλά και ο Κουέντιν Ταραντίνο ήταν πλήρως εναρμονισμένοι κι ενδυματολογικά, επιλέγοντας μαύρα κοστούμια για το κόκκινο χαλί των Καννών. Μαζί τους ήταν και η Μάργκοτ Ρόμπι (υποδύεται την Σάρον Τέιτ), η οποία έλαμψε μέσα στην τουαλέτα της.

Ο σκηνοθέτης έχει ζητήσει από τους κριτικούς κινηματογράφου να αποφύγουν να δώσουν λεπτομέρειες για την εξέλιξη της πλοκής (τα γνωστά spoilers), ενώ σύμφωνα με την Telegraph η ταινία περιέχει την πιο σοκαριστική σκηνή στην καριέρα του σκηνοθέτη. Πάντως, οι πρώτες κριτικές είναι διθυραμβικές και κάποιες κάνουν λόγο ακόμη και για την καλύτερη σκηνοθετική στιγμή του Ταραντίνο.

Το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» εκτυλίσσεται το 1969, όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Μπραντ Πιτ προσπαθούν να επιβιώσουν στον κινηματογραφικό χώρο, ενώ γνωρίζουν τη Σάρον Τέιτ που έπεσε νεκρή από την "οικογένεια" του Τσαρλ Μάνσον. Στην ταινία εμφανίζονται ακόμη ο Αλ Πατσίνο, αλλά και Λουκ Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο, ενώ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *