Πανιώνιος: Με Εμμανουηλίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Πανιώνιος: Με Εμμανουηλίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο με το Νίκκι Παπαβασιλείου να έχει στη διάθεση του και τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Νίκκι Παπαβασιλείου για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (17:00, ERTSPORTS) με τον Ατρόμητο.

Ο 19χρονος επιθετικός ο οποίος είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα κόντρα στον Βόλο δεν είχε παίξει ξανά έκτοτε αλλά πλέον είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Αντίθετα εκτός αποστολής έχει μείνει ο τιμωρημένος Κόρμπος ο οποίος είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Αστέρα και ο Κότνικ που είχε τραυματιστεί ενώ εκτός είναι και ο Καμαρά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Νικόδημος Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Νίκας, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Μασούρας, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Δούμτσιος, Αραμπούλι".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *