Πανούτσι στο Sport24.gr: “Με ενδιαφέρει ο Άρης, περιμένω την απόφαση”

Πανούτσι στο Sport24.gr: "Με ενδιαφέρει ο Άρης, περιμένω την απόφαση"

Ο Κριστιάν Πανούτσι μιλά στο Sport24.gr για την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Άρη και παραδέχεται ότι ενδιαφέρεται να προπονήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί ο Άρης να προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (22/9, 18:30) στην Τούμπα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 1 και να πορευθεί σε αυτό με υπηρεσιακό τον Τόλη Τερζή, αλλά οι κίτρινοι ήδη εδώ και τρεις εβδομάδες κινούνται για το διάδοχο του Σάββα Παντελίδη.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κριστιάν Πανούτσι. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπάρχει συμφωνία με τον 46χρονο Ιταλό προπονητή στο οικονομικό σκέλος.

Δεν έχει βρεθεί ακόμη η χρυσή τομή για το επιτελείο που θα τον συνοδεύσει στην Ελλάδα. Εκεί έχει μπλοκάρει προς το παρόν η υπόθεση και περίπτωση που ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του πρώην αμυντικού των Μίλαν, Ρεάλ, Ίντερ, Τσέλσι, Μονακό, Πάρμα και Ρόμα θα έλθει άμεσα στην Ελλάδα.

Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον ίδιο τον Κριστιάν Πανούτσι. Ο Ιταλός παραδέχθηκε τις διαπραγματεύσεις με τους κίτρινους, αλλά και το ενδιαφέρον του να έλθει στην Ελλάδα για να δουλέψει.

"Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι με ενδιαφέρει πολύ να προπονήσω τον Άρη. Μου αρέσει πολύ να δουλέψω στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να σας πω κάτι περισσότερο. Περιμένουμε να δούμε την απόφαση της ομάδας", υποστήριξε.

Ο Πανούτσι ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την εθνική Ρωσίας ως βοηθός ομοσπονδιακού τεχνικού του Φάμπιο Καπέλο, ενώ για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής δούλεψε στη Λιβόρνο. Το 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τερνάνα, ενώ το 2017 προσλήφθηκε ως προπονητής της εθνικής Αλβανίας, από την οποία αποτέλεσε παρελθόν στις 23 Μαρτίου.

Photo credits: AP Photo/Hektor Pustina

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *