ΠΑΟΚ: Ανεπηρέαστοι βλέπουν μόνο την Ξάνθη

ΠΑΟΚ: Ανεπηρέαστοι βλέπουν μόνο την Ξάνθη

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζουν ανεπηρέαστοι από όσα συμβαίνουν γύρω τους την προετοιμασία για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγές από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη στην Τούμπα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου αντέδρασαν στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του παιχνιδιού με τους Ακρίτες και, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, από την Πέμπτη το πρωί οι φίλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα στην Τούμπα.

ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η προσπάθεια του Αμπέλ Φερέιρα την επόμενη του ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους, ήταν να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Πλέον οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και να συγκεντρωθούν στο δικό τους αγωνιστικό κομμάτι.

Το κλίμα στις προπονήσεις είναι καλό παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες πλέον στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας έχουν αλλάξει και οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές. Ο προπονητής του Δικέφαλου δούλεψε την Τετάρτη στην κυκλοφορία της μπάλας και τις μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα. Στο τέλος το οικογενειακό δίτερμα, κρίθηκε από ένα γκολ του Τζούμπα Άκπομ. Πάρτε μια γεύση από την σημερινή προπόνηση εδώ:

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

Είναι δεδομένο ότι στον αγώνα με τους Θρακιώτες ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του εκτός από τους τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ τον τιμωρημένο Ντόουγκλας Αουγκούστο και το θέμα είναι αν θα κάνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα του σε σχέση με αυτούς που έπαιξαν στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Ο Βιεϊρίνια, που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο "Γ. Καραϊσκάκης" διεκδικεί μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει ανάσες ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που δείχνει να περνά, μια μάλλον παρατεταμένη, περίοδο μετρίων εμφανίσεων.

Από την προπόνηση της Πέμπτης, που θα είναι και αυτή πρωινή αναμένεται να προκύψουν περισσότερα για το σχήμα που θα παρατάξει ο Αμπέλ Φερέιρα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *