ΠΑΟΚ: Η πιο παραγωγική εμφάνιση της τετραετίας

ΠΑΟΚ: Η πιο παραγωγική εμφάνιση της τετραετίας

Μία εβδομάδα μετά την χειρότερη του, επιθετικά, φετινή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ έκανε κόντρα στο Λαύριο την πιο παραγωγική της τελευταίας τετραετίας στην Basket League.

Πριν από μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ απέδρασε νικητής από το Αλεξάνδρειο, από ένα παιχνίδι πάντως που ήταν τόσο κακό ποιοτικά, που ο Λίνος Χρυσικόπουλος είχε πει: "Όποιος είναι φαν της ελληνορωμαϊκής και των πολεμικών τεχνών, πρέπει να έφυγε πολύ γεμάτος μπροστά από την τηλεόραση του". Σε επίπεδο θεάματος, λοιπόν, μπορεί να πει κανείς ότι ο "δικέφαλος" έβγαλε… αντίδραση κόντρα στο Λαύριο.

Μία εβδομάδα μετά τις 52 μονάδες που συγκέντρωσε στο ranking, την δεύτερη χειρότερη φετινή επίδοσή του στο πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ κατέγραψε την καλύτερη. Και κάτι παραπάνω από αυτήν. Το "121" που έβγαλε η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στον αγώνα με το Λαύριο είναι το καλύτερο νούμερο που έχει καταγράψει σε οποιοδήποτε παιχνίδι της Basket League την τελευταία τετραετία στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, το 121 αποτελεί την καλύτερη επίδοση των "μελανόλευκων" από έναν αγώνα με τα Τρίκαλα στην 26η αγωνιστική της σεζόν 2014/15, όταν είχαν 136 στο ranking. Τότε είχε καταγραφεί και η τελευταία 100άρα του ΠΑΟΚ στην Basket League. Κάτι που θα μπορούσε εύκολα να κάνει και κόντρα στο Λαύριο, μετά το καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο σκόραρε 58 πόντους.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *