ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Καντουρί

ΠΑΟΚ: Μπήκε και ο Καντουρί

Ο Μαροκινός, Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Ο Ομάρ Ελ Καντούρι έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του χωρίς να αισθανθεί άλλες ενοχλήσεις και μπορεί να υπολογίζεται πλέον από τον προπονητή του, ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα (22/9, 18.30).

Όπως όλα δείχνουν ο Μαροκινός εφόσον συνεχίσει να προπονείται κανονικά θα είναι ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα του Φερέιρα για το τοπικό ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση της Πέμπτης (19.09) ήταν… μαραθώνιος και ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής. Έπειτα από ένα σύντομο σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στην κυκλοφορία, την ανάπτυξη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά.

ΤΕΣΤ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, σε συνεργασία με το ιατρικό προγραμματίζει τεστ ετοιμότητας και εξετάσεις επανελέγχου για τους Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και κυρίως να εκτιμηθεί και πάλι ο χρόνος που απαιτείται για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *