ΠΑΟΚ: Οι σίγουροι, οι απόντες και η έκπληξη

ΠΑΟΚ: Οι σίγουροι, οι απόντες και η έκπληξη

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σήμερα απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για να υπερασπιστεί το αήττητο σερί των 39 αγώνων και να πάρει τη νίκη ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα δύο ζητήματα απουσιών που προέκυψαν με την αποβολή του Λέο Μάτος και τον τραυματισμό του Δημήτρη Πέλκα δημιουργούν την ανάγκη για αλλαγές στην ενδεκάδα και σε πρόσωπα και κυρίως σε ρόλους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αμπέλ Φερέιρα, που έτσι και αλλιώς σχεδόν πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις στο καταρτισμό της ενδεκάδας, δεν άνοιξε σε καμία περίπτωση του χαρτιά του ενόψει του πρώτου του μεγάλου εκτός έδρας ντέρμπι στο πρωτάθλημα.

ΜΕ ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΣΟΑΡΕΣ Η ΑΜΥΝΑ

Το δίλημμα Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς παραμένει ακόμη και λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ ενώ η γραμμή που φαίνεται να είναι δεδομένη είναι η τετράδα στην άμυνα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Λέο Μάτος, ο Κρέσπο με το Βαρέλα θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και ο Γιαννούλης στα αριστερά. Ο Ροντρίγκο που αντικατέστησε το συμπατριώτη του και στον εντός έδρας αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα προσπαθήσει να καλύψει το μεγάλο αγωνιστικό κενό που αφήνει η απουσία του Μάτος κυρίως επιθετικά με τις τοποθετήσεις του τελευταίου και τους κινδύνους που δημιουργεί στις στατικές φάσεις.

"ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ" Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΙΤΙ

Στη μεσαία γραμμή φαίνεται να έχει κλειδώσει η επιστροφή του Άντερσον Εσίτι στην ενδεκάδα με καθήκοντα "κόφτη" μπροστά από τους δύο στόπερ του Δικέφαλου. Λίγο πιο μπροστά του ως δίδυμο στα χαφ θα αγωνιστεί ο φορμαρισμένος Γιόζιπ Μίσιτς που θα αναλάβει εκτός των άλλων και τις εκτελέσεις των στατικών φάσεων για την ομάδα του.

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Τον ελεύθερο ρόλο που είχε ο Δημήτρης Πέλκας στο πρώτο εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, πίσω από τον Τζούμπα Άκπομ θα τον αναλάβει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που μετά από καιρό θα ξεκινάει τις ενέργειες του από τον άξονα και όχι από το αριστερό άκρο. Ο Λημνιός έχει προβάδισμα για τη μια θέση στα άκρα τα επίθεσης με την άλλη να διεκδικείται από Καντουρί, Ζαμπά και όπως όλα δείχνουν και από τον Στοχ, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει την έκπληξη του Αμπέλ Φερέιρα στο σημερινό ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *