ΠΑΟΚ: Σειρά έχει ο Παναιτωλικός

ΠΑΟΚ: Σειρά έχει ο Παναιτωλικός

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα στο Αγρίνιο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να μην έχει άλλα προβλήματα πλην των Βέρνμπλουμ και Ζαμπά.

Χωρίς νέα προβλήματα, εκτός από το μόνιμο του Βέρνμπλουμ και τον Ζαμπά, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα (15/12, 19.30) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για τη 14η αγωνιστική της Super League1.

Ο Αμπέλ Φερέιρα χώρισε σε δύο γκρουπ τους παίκτες του, με αυτούς που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Ξάνθη να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση:

"Οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με τη φυσική κατάσταση, την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έκλεισαν την προπόνηση με μίνι δίτερμα.

Στα του ιατρικού δελτίου, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από το περασμένο παιχνίδι, έτσι μόνο οι Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ είναι εκτός μάχης και συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Την Τετάρτη (11/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας".

#TrainingReport Τα νέα της προπόνησης: Επιστροφή στη δουλειά – https://t.co/bUe5cRtMcD #training #news pic.twitter.com/uzwlQcOSsS

— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) December 10, 2019

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *