ΠΑΟΚ: Σε επαφές με Γοδόι για δανεισμό του Ρέι

ΠΑΟΚ: Σε επαφές με Γοδόι για δανεισμό του Ρέι

Η Γοδόι Κρους βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ροδρίγο Ρέι με τη μορφή δανεισμού. Ο Αργεντινός ζήτησε να σπάσει ο δανεισμός του από την Πατσούκα και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Στις 30 Μαΐου η Πατσούκα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροδρίγο Ρέι με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο 28χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας να είναι βασικός στη μεξικανική ομάδα (18 ματς), αλλά ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η Γοδόι Κρους, από την οποία τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ το 2017 αντί 1.500.000 ευρώ, κινείται για τον επαναπατρισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή η ομάδα από τη Μεντόσα βρίσκεται σε επαφές με τον Δικέφαλο για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Αυτό σημαίνει ότι οι ασπρόμαυροι δεν θα λάβουν κάποιο ποσό, το οποίο θα έπαιρναν σε περίπτωση πώλησης. Την 1η Ιουνίου ο Ροδρίγο Ρέι αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr, εκφράζοντας το παράπονο για το γεγονός ότι δεν έλαβε χρόνο συμμετοχής από τον πρώην προπονητή του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *