ΠΑΟΚ: Στη βιτρίνα Λημνιός και Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Στη βιτρίνα Λημνιός και Γιαννούλης

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ενόψει Γενάρη έχουν βρεθεί με τις εμφανίσεις τους και με την Εθνική, οι δυο νεαροί διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Λημνιός και Γιαννούλης.

Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός θέλοντας και μη έχουν βρεθεί στη… βιτρίνα του ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Γεγονός που δεν μπορεί παρά να θεωρείται λογικό και αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν με το Δικέφαλο αλλά και την Εθνική μας ομάδα. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό σε μια περίοδο που οι πρωταθλητές δεν έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια και έτσι μόνο οι διεθνείς του μπορούν να στρέψουν πάνω τους τα βλέμματα συλλόγων από το εξωτερικό.

Στις επαφές που είχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε διάφορα φόρουμ στην Ευρώπη ο Μάριο Μπράνκο άκουσε πολλά σχόλια για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου άκουσε πολλούς εκπροσώπους ομάδων να ρωτούν το ποσό στο οποίο τους αξιολογεί η ομάδα και φαίνεται ότι θα προκύψουν προτάσεις. Το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ;

Μπορεί ο Δικέφαλος να πει "δεν πουλάω" για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές του; Δύσκολο αν συνυπολογίζει κανείς ότι και οι δύο έχουν ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων τους στα συμβόλαια τους. Αυτό που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ είναι να ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να μπει σε διαπραγματεύσεις για τους Γιαννούλη και Λημνιό και να συζητήσει ποσά μικρότερα από τα ρήτρα τους. Κάτι που πάντως η διοίκηση του συνηθίζει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο "ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΣ" ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο ο ΠΑΟΚ θα απευχόταν να βρεθεί ο ομάδα που θα προσφέρει τη ρήτρα του Δημήτρη Γιαννούλη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει οριστεί στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν απορρίψει χωρίς και πολλές συζητήσεις πρόταση από τη γαλλική Ρεν για το ακραίο αμυντικό τους και το ίδιο σκοπεύουν να κάνουν σε οποιαδήποτε πρόταση δεν θα είναι ισόποση της ρήτρας του.

Ο Γιαννούλης, που χαρακτηρίστηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα ως "ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης", μοιάζει να είναι αναντικατάστατος για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και αυτό όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει άλλο, καθαρόαιμο τουλάχιστον, αριστερό μπακ στο ρόστερ της ομάδας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης με την απόδοση του έχει καλύψει το κενό του Βιεϊρίνια στη διάρκεια του τραυματισμού του Πορτογάλου, σε τέτοιο βαθμό που ο αρχηγός του Δικεφάλου "απελευθερώθηκε" και πλέον υπολογίζεται ως προωθημένος.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή του ΠΑΟΚ και τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει στα παιχνίδια καλύπτοντας όταν ο Δικέφαλος επιτίθεται όλη την αριστερή πλευρά της ομάδας του. Κάτι που κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Γιαννούλης ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2014 και τον περασμένο Γενάρη υπέγραψε την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του, που τον κρατά στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΤΑ… ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΗΜΝΙΟΥ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Λημνιός – και το έχει παραδεχθεί δημόσια και ο ίδιος- ήταν η αδυναμία του να μετατρέψει σε… στατιστικά τις προσπάθειες του στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που έχει αλλάξει από την αρχή της φετινής περιόδου. Ο νεαρός εξτρέμ έχει ήδη 3 γκολ και 4 ασίστ στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχει σκοράρει και με την φανέλα της Εθνικής με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στη δική του περίπτωση η ισχύς του συμβολαίου του εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τι ισχύει με τη ρήτρα του. Πέρυσι το φθινόπωρο υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ποδοσφαιριστή με θέμα την αύξηση των αποδοχών του και της ρήτρας του στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Λημνιού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψε συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση η περίπτωση του έχει πολύ έντονο ενδιαφέρον, καθώς η φετινή δυναμική του Δημήτρη Λημνιού, σε συνδυασμό με την ηλικία του και τις προοπτικές βελτίωσης του, μπορεί να φέρει μεγάλες προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *