ΠΑΟΚ: Σχεδόν ένα χρόνο στην κορυφή

ΠΑΟΚ: Σχεδόν ένα χρόνο στην κορυφή

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα παίξει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (29/11, 19:30) συμπληρώνοντας έναν ολόκληρο ημερολογιακό έτος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το γκολ του Μίσιτς στο 97’ του αγώνα με τον Άρη και η ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό κράτησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για το πρωτάθλημα της Super League 1.

O ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι των Δικεφάλων στην Αθήνα την Κυριακή 29 του μήνα, μια μόλις ημέρα πριν συμπληρώσει έναν χρόνο στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος πάτησε κορυφή στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 με τη νίκη του επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης» και από τότε δεν έχει βρεθεί ποτέ κάτω από την πρώτη θέση. Με την νίκη εκείνη ο ΠΑΟΚ έκανε το 5 στα 5 στο ξεκίνημα του περυσινού πρωταθλήματος και έφτασε στους 13 βαθμούς, αφού είχε την ποινή των -2 που του είχαν επιβληθεί για όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Μάλιστα για τις τρεις αγωνιστικές που ακολούθησαν την εκτός έδρας νίκη επί των ερυθρόλευκων, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχαν συγκάτοικο στην κορυφή τον Ατρόμητο. Την 8 αγωνιστική ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και οι Περιστεριώτες έφεραν ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έτσι ο Δικέφαλος έμεινε μόνος πρώτος.

ΣΤΟΥΣ 39 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε με την ισοπαλία απέναντι στον Άρη τις πρώτες βαθμολογικές απώλειες στο πρωτάθλημα από την 4 αγωνιστική – πέρυσι τους πρώτους του βαθμούς τους έχασε στην 9 αγωνιστική στο Περιστέρι – ωστόσο συνεχίζει το αήττητο σερί του που έχει φτάσει στους 39 αγώνες πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έχει να χάσει από το Μάρτιο του 2018 έχοντας 34 νίκες και 5 ισοπαλίες μετά την ήττα του από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 3-2.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *