ΠΑΟΚ: Το “ευχαριστώ” στον έκτο παίκτη του

ΠΑΟΚ: Το "ευχαριστώ" στον έκτο παίκτη του

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση για τα playoffs του Basketball Champions και οι ασπρόμαυροι δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους φίλους τους που έστησαν τον δίκο τους πάρτι στο ματς με την Φρίμπουργκ.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν μόνος απέναντι στην Φίρμπουργκ, καθώς είχε την συμπαράσταση φιλάθλων του από την Ελλάδα, την Γερμανία και την Ελβετία και στάθηκαν δυναμικά στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο Δικέφαλος μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook ευχαρίστησε τους φιλάθλους και υπενθύμισε πως "αυτή την φορά η πρόκριση ήρθε πριν ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο του BCL. Το ταξίδι συνεχίζεται, με τον κόσμο δίπλα μας όπου κι αν παίζουμε και φυσικά και στην Ελβετία. Οι ΠΑΟΚτσήδες που ήρθαν στο Fribourg από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ελβετία, δεν ήταν μόνο σε αυτό το πέταλο του γηπέδου, αλλά σε κάθε σημείο του. Τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας και δείχνουν την αγάπη τους με τόσο όμορφο τρόπο. Μαζί κρατάμε τον ΠΑΟΚ μας ζωντανό, δυνατό και σε αυτό το υψηλό επίπεδο! #keeppaokalive".

Η ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΚΑΕ στο Facebook:

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *