ΠΑΟΚ: Ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον

ΠΑΟΚ: Ψηλά στη λίστα της Φιορεντίνα ο Ίνγκασον

Τι γράφουν στο Βέλγιο για το ενδιαφέρον των Βιόλα και τι προσφορά περιμένει ο ΠΑΟΚ για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τον Ισλανδό αμυντικό.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον απασχολεί τα ΜΜΕ του Βελγίου, κυρίως εξαιτίας της παρουσίας του εκεί στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στη Λόκερεν.

Ένα από αυτά δίνει συνέχεια στις δηλώσεις που έγιναν από τον Φαμπρίτσιο Μπερτούτσι τον σκάουτερ της Φιορεντίνα για τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου. Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "voetbalnieuws.be" αναφέρει σε δημοσίευμα της με τίτλο «στο δρόμο για την Φιορεντίνα ο Ίνγκασον» πως ο 26χρονος στόπερ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Βιόλα.

Στην περίπτωση του Ίνγκασον τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, όπως συμβαίνει για όλους τους ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμος να συζητήσει προτάσεις έχοντας το «πάνω χέρι» στις διαπραγματεύσεις. Και αυτό διότι υπάρχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του.

Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουν στην Τούμπα προτάσεις ισόποσες με τη ρήτρα του, ωστόσο αυτή τους δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν με τους δικούς τους όρους. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Ίνγκασον πληρώνοντας 4 εκατομμύρια ευρώ στη Ροστόφ και είναι δεδομένο ότι θα περιμένει μεγαλύτερες προτάσεις από το ποσό που πλήρωσε πριν από ένα χρόνο περίπου για να τις συζητήσει. Είτε από την Φιορεντίνα, είτε από κάποια άλλη ομάδα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *