ΠΑΟΚ: Όχι στην Σπόρτινγκ για Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Όχι στην Σπόρτινγκ για Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε κρούση από τη Σπόρτινγκ για τον προπονητή του, Αμπέλ Φερέιρα, αλλά δεν το συζήτησε. Στα 7.000.000 ευρώ η ρήτρα αποχώρησης του Πορτογάλου από το Δικέφαλο.

Η Σπόρτινγκ πορεύθηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον πρώην του Παναιτωλικού, Λεονέλ Πόντες, μετά την απομάκρυνση του Μάρτσελ Κάιζερ, αλλά η ήττα από την πρωτοπόρο κι έκπληξη από τη Φαμαλικάο οδηγεί σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

Τα λιοντάρια της πορτογαλικής έκαναν κρούση στον ΠΑΟΚ για τον προπονητή του, Αμπέλ Φερέιρα. Αυτός είναι ο διακαής πόθος του προέδρου της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Φρεντερίκο Βαράντας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν στείλει το μήνυμα στην ομάδα της Πορτογαλίας, που τους έκανε κρούση για τον Φερέιρα, ότι δεν σκοπεύει να αφήσει να φύγει και να του επιτρέψει να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ, όπου είχε δουλέψει εκτός από ποδοσφαιριστής και ως προπονητής των Ακαδημιών της.

Στο συμβόλαιο του Πορτογάλου με τον ΠΑΟΚ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που έχει οριστεί στα 7 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο για την ώρα η Σπόρτινγκ δεν δείχνει διάθεση να την καλύψει. Από την άλλη πλευρά δεν φαίνεται, τουλάχιστον σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ότι και ο ίδιος ο Φερέιρα να θέτει θέμα αποχώρησης του από την Τούμπα

Το ποσό της ρήτρας αποτελεί εμπόδιο για τα λιοντάρια, μεγαλύτερό όμως είναι η άρνηση του ΠΑΟΚ και του προπονητή του. Για παράδειγμα εάν υπήρχε διάθεση διαπραγμάτευσης θα μπορούσαν τα εμπλεκόμενα μέρη (ΠΑΟΚ, Σπόρτινγκ) να διαπραγματευτούν και πέσει η τιμή.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο ίδιος ο Αμπέλ Φερέιρα. Η ρήτρα αποχώρησής του από την Μπράγκα το περασμένο καλοκαίρι ήταν 12.000.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύτηκε με την ομάδα του πορτογαλικού Βορρά, κατέβαλε το ποσό των 2.000.000 ευρώ και προσέλαβε τον Πορτογάλο ως προπονητή του.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *