Παπαδόπουλος: “Μόνο με Κινέζους διαιτητές θα παίζουμε”

Παπαδόπουλος: "Μόνο με Κινέζους διαιτητές θα παίζουμε"

"Εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές". "Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει". Η απάντηση του Μάνου Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και απάντησε σε όσα υποστήριξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας διαιτητές από την… Κίνα, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο που θέλει τους ερυθρόλευκους να μην κατεβαίνουν στα ντέρμπι με τους πρασινους αν δεν σφυρίζουν ξένοι διαιτητές σε αυτά.

"Oι ομάδες είναι αδύνατον να διαχειριστούν την διαιτησία. Γιατί δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ποτέ. Ο ένας διαιτητής είναι καλός για την μία ομάδα, κακός για την άλλη και πάει λέγοντας. Υπάρχουν κανονισμοί και νόμοι. Λέει ο Ολυμπιακός ότι δεν θα κατεβεί αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Και εγώ λέω ότι θέλω άλλους διαιτητές. Και ο Αρης το ίδιο. Και ο Προμηθέας το ίδιο. Και ο Πρέλιεβιτς από τον ΠΑΟΚ το ίδιο. Εμείς δεν θα ξανακατεβούμε αν δεν είναι Κινέζοι διαιτητές. Μόνο με Κινέζους θα παίξουμε ξανά. Υπάρχουν θεσμοί. Αν δεν παίξει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι, θα βάλω την γάτα μου να κλαίει. Οταν κερδίζουμε όλα είναι καλά. Οταν χάνουμε, μας φταίει κάτι άλλο. Μπορεί όντως να φταίει κάτι σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά να τα μηδενίζουμε όλα στον βωμό των προσωπικών συμφερόντων, δεν είναι σωστό", ανέφερε ο εκπρόσωπος της πράσινης ΚΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *