Παράσχος: “Το χειρότερο παιχνίδι όσο είμαι στην ομάδα”

Παράσχος: "Το χειρότερο παιχνίδι όσο είμαι στην ομάδα"

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο για το χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του όσο καιρό είναι στον πάγκο και στάθηκε στη νοοτροπία.

Το χειρότερο παιχνίδι της όσο είναι ο ίδιος στον πάγκο της έκανε η Ξάνθη σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του και χαρακτήρισε κομβικά τα παιχνίδια που έρχονται με Άρη και ΟΦΗ:

"Δυστυχώς σε ένα κομβικό παιχνίδι και παρόλο που ξεκουράσαμε πολλούς παίκτες στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, από την ημέρα που ήρθα κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Με αυτές τις εμφανίσεις δεν μπορούμε να πάμε πουθενά και πραγματικά τα έχω χαμένα. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην άμυνα μας, ίσως θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος θα ήταν πολύ σημαντικός.

Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία και αν δεν αλλάξουμε λίγο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, θα ξεχάσουμε την εξάδα πολύ νωρίς. Αυτό θα φανεί στα δύο παιχνίδια με τον Άρη και τον ΟΦΗ, τα οποία είναι πολύ κομβικά. Αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι και δεν αλλάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι".

Για την αλλαγή του Σόσα:

"Ο Σόσα δεν είναι ακόμα στο 100% και από το ημίχρονο παραπονέθηκε για κούραση. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε την άμυνα και αυτή ήταν η δικαιολογία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός έχει δύο παίκτες οι οποίοι παίζουν πιο πολύ ως εξτρέμ, παρά ως μπακ. Αυτό είχαμε στο μυαλό μας".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *