Παρακαλούσε τους Γιατρούς να του Κόψουν το Πόδι που είχε ξεπεράσει τα 20 Κιλά – Η κατάληξη του, θα σας Σοκάρει… [photo]

1Ένας συνταξιούχος άντρας που θύμιζε τον «Άνθρωπο Ελέφαντα», πέθανε σε νοσοκομείο, όταν το πόδι του άρχισε να πρήζεται και να γίνεται μπλε…

Το πόδι του Michael Cull έφτασε να ζυγίζει σχεδόν 20 κιλά, το διπλάσιο από το αρχικό του μέγεθος, εξαιτίας μιας ιατρικής πάθησης που ενεργοποιήθηκε από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα πριν από μια δεκαετία.

Ο 68χρονος άντρας από τη Σκωτία, παρακαλούσε τους γιατρούς να του ακρωτηριάσουν το πόδι, αλλά συνεχώς οι ημερομηνίες του προγραμματισμένου χειρουργείου αναβάλλονταν.

Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο πριν από 6 εβδομάδες για έκτακτη θεραπεία, όταν το πόδι του άρχισε να αιμορραγεί ακατάσχετα, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Αγγλία.

Τον περασμένο μήνα, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο, όπου πέθανε έχοντας στο πλευρό του τη στενή του φίλη την 65χρονη Christina Brooks.

Η κυρία Brooks δήλωσε ότι ήταν συγκλονισμένη που έβλεπε τη κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του. Το προσωπικό του νοσοκομείου επικοινώνησε μαζί της και της ανακοίνωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν βελτιωνόταν. «Έσπευσα να τον δω και το κεφάλι του είχε γύρει στο πλάι σαν να ήταν κούκλα. Η ομιλία του άρχισε να χειροτερεύει και συνειδητοποίησα ότι σύντομα θα έφευγε.»

«Μια μέρα πριν πεθάνει, ο γιατρός είπε ότι θα χρειαζόταν ακρωτηριασμό από το μηρό του. Υπέφερε από σοβαρή μόλυνση και έπαιρνε αντιβιοτικά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.»






 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *