Πελισιέρ: “Σε διαπραγματεύσεις με ΑΕΚ και μια ιταλική ομάδα για Μπάρμπα”

Πελισιέρ: "Σε διαπραγματεύσεις με ΑΕΚ και μια ιταλική ομάδα για Μπάρμπα"

Ο τεχνικός διευθυντής της Κιέβο Βερόνα, Σέρζιο Πελισιέρ, παραδέχεται μέσω του Sport24.gr τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Φέντε Μπάρμπα, ωστόσο τονίζει ότι ενδιαφέρον υπάρχει κι από την Ιταλία.

Η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σημαντικά την υπόθεση του Φεντερίκο Μπάρμπα και σύντομα, ίσως και πριν αλλάξει ο χρόνος, αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη με την υπόθεσή του.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σας ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής (27/12) σε ρεπορτάζ για τους δυο δρόμους όσον αφορά στο δανεισμό του 26χρονου Ιταλού αμυντικού.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον εδώ και λίγες ημέρες τεχνικό διευθυντής των τζαλομπλού από τη Βερόνα, Σέρτζιο Πελισιέρ. Ο Ιταλός πρώην επιθετικός των Τορίνο, Βαρέζε, Κιέβο και ΣΠΑΛ επιβεβαίωσε ότι ο Φέντε Μπάρμπα ζήτησε ν' αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ και ν' αλλάξει περιβάλλον.

Παραδέχθηκε τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε ότι τι ενδιαφέρον υπάρχει κι από ιταλική ομάδα, την οποία δεν κατονόμασε. Ξεκαθάρισε ότι περιμένει οριστικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

"Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Ο Φέντε βρίσκεται στη Βαγιαδολίδ και θα επέστρεφε στην Κιέβο το καλοκαίρι του 2020, μετά το πέρας του δανεισμού. Ωστόσο ο ίδιος μας ζήτησε να αλλάξει περιβάλλον. Η ΑΕΚ είναι μια επιλογή, για τον Μπάρμπα όμως ενδιαφέρεται και μία ιταλική ομάδα. Ελπίζουμε να τελειώνουμε τις επόμενες ημέρες με αυτό το ζήτημα. Οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο, βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο", τόνισε ο Σέρτζιο Πελισιέρ.

Οι Ισπανοί δεν έχουν πρόβλημα να τον γυρίσουν πίσω στην Ιταλία (έστω κι αν επίσημα το αρνούνται) και ο Ίβιτς επιχειρεί να πείσει την Κιέβο, ώστε η Ένωση να τον δανειστεί για 1 1/2 έτος με οψιόν αγοράς κοντά 2 εκατ. ευρώ, για το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να καταβληθεί και ένα σημαντικό ποσό, ως ενοίκιο για τις (έως τότε) παροχές του ποδοσφαιριστή.

Η συμφωνία ανάμεσα στη Βαγιαδολίδ και στην Κιέβο Βερόνα, προέβλεπε την καταβολή 300.000 από την ισπανική πλευρά για δανεισμό ενός έτους. Από αυτά τα χρήματα, η ισπανική ομάδα έχει πληρώσει τα μισά, άρα για να πάρει η ΑΕΚ τον παίκτη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι (2020), θα πρέπει να καλύψει προς την ιταλική ομάδα το ποσό που υπολείπεται, ήτοι 150.000 ευρώ.

Τώρα, αν η Ένωση επιμείνει για την απόκτηση του Μπάρμπα υπό τη μορφή δανεισμού, έως το καλοκαίρι του 2021, θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερο ποσό, κάπου κοντά στις 450.000 ευρώ. Θα μπορούσε βέβαια να συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές η αυτόματη επέκταση του δανεισμού του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι, με ένα ποσό ξεχωριστό (π.χ. 300.000 ευρώ) πέραν των 150.000 ευρώ για το επόμενο εξάμηνο, καταβλητέο τον ερχόμενο Ιούνιο, εφόσον η ΑΕΚ μείνει ικανοποιημένη απο τις υπηρεσίες του.

Photo credits: AP Images

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *