Περάσοβιτς: “Δεν είμαι ο Νοστράδαμος για να ξέρω τι θα συμβεί”

Περάσοβιτς: "Δεν είμαι ο Νοστράδαμος για να ξέρω τι θα συμβεί"

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Μπασκόνια με τον Παναθηναϊκό (20/3, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα σενάρια που σιγά – σιγά εμφανίζονται για την 8άδα της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague υποδέχεται την Μπασκόνια (20/3, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και και Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναφέρθηκε στην κρίσιμη αναμέτρηση.

"Δεν πάμε στην Αθήνα για διακοπές", δήλωσε αρχικά ο 54χρονος Κροάτης προπονητής των Βάσκων, ο οποίος εν συνεχεία σχολίασε το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δνε αγωνίστηκε την Κυριακή (17/3) λέγοντας πως οι πράσινοι "ξεκουράστηκαν περισσότερο".

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς επίσης παρατήρησε πως "νίκησαν σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια και αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή τους. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού της σε σύγκριση με εκείνον που είχε με τον προηγούμενο προπονητή. Δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην επίθεση. Είναι πιο χαλαροί κι έχουν έναν κορμό με πολύ καλούς αθλητές και σπουδαίους μπασκετμπολίστες. Ο Καλάθης είναι ο ηγέτης τους, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία γεμάτη ομάδα, με δυνατούς παίκτες, με καλούς περιφερειακούς σκόρερ αλλά και κάποιες αδυναμίες".

Όσον αφορά την κρισιμότητα της αναμέτρησης και τη "μάχη" που δίνουν οι ομάδες για να πάρουν τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς ανέφερε: "Δεν είμαι ο Νοστράδαμος για να ξέρω τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι – κλειδί όμως".

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *