Περιμένει περισσότερα για Μανωλά ο Ολυμπιακός

38Την πρόταση της Μπενφίκα στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά επιβεβαιώνουν και τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας. Ποιος είναι ο λόγος που σύμφωνα με την «O Jogo» απορρίφθηκε προσφορά 7,5 εκατ. ευρώ.

Στην «πόρτα» που έριξε ο Ολυμπιακός στην Μπενφίκα για τον Κώστα Μανωλά αναφέρονται τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας.

Σε δημοσίευμά της, η σημερινή «O Jogo» επιβεβαιώνει την πρόταση που έκαναν οι «αετοί» στους πρωταθλητές Ελλάδας (έστω κι αν αναφέρουν ότι έφτανε τα 7,5 εκατ. και όχι τα 8).

Αυτό που τονίζεται ωστόσο είναι πως ο κύριος λόγος που ο Έλληνας αμυντικός κοστολογείται πολύ περισσότερο από τους «ερυθρόλευκους» (τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ) είναι η προσδοκία… εκτόξευσης της τιμής του μετά το Μουντιάλ.

Διότι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, η Μπενφίκα ενδιαφέρεται ζωηρά για τον παίκτη, ωστόσο η πίστη του Ολυμπιακού ότι μπορεί να φέρει ακόμα καλύτερη πρόταση μετά τη συμμετοχή με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο «εμποδίζει τις διαπραγματεύσεις».

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να μη συζητά τη συγκεκριμένη πρόταση των «αετών». Κι αυτό διότι -πέρα απ’ το Μουντιάλ- το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων (Ίντερ, Νάπολι, Σεβίλλη, Μονακό) του δίνει το δικαίωμα να πιστεύει ότι μπορεί να δεχθεί ακόμα μεγαλύτερες προσφορές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *