Πιάνει τα 2 της δάχτυλα και τα Κρατάει για 3 Λεπτά. Μόλις Μάθετε το Λόγο, θα το Κάνετε και εσείς!

1Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει για το βελονισμό, τη ρεφλεξολογία, θεραπείες με μασάζ και άλλες πρακτικές της Ανατολικής ιατρικής. Ενώ χρησιμοποιούνται για…την ανακούφιση από τον πόνο, τα τραύματα, στην αντιμετώπιση του στρες και ασθενειών για χιλιάδες χρόνια, μόλις τα τελευταία χρόνια αρχίζει να τα δέχεται η Δυτική ιατρική.

Μία λιγότερο γνωστή αρχαία πρακτική των Ιαπώνων, η “Jin Shin Jyutsu” είναι γνωστή για την αποτελεσματικότητά της ενάντια στην κατάθλιψη, το άγχος, την ισχιαλγία, το PTSD και χρόνιο πόνο στο λαιμό και την πλάτη. Ήρθε στην Αμερική το 1950 από την Mary Burmeister, αφού γνωρίστηκε με τον ειδικό στον τομέα στην Ιαπωνία, Jiro Murai

Tο βίντεο που ακολουθεί δείχνει με λεπτομέρεια αυτήν την πρακτική, που περιλαμβάνει ελαφρύ τράβηγμα ή σφίξιμο κάθε δαχτύλου, για ανακούφιση από συναισθήματα όπως φόβο, νεύρα, άγχος, κατάθλιψη και στενοχώρια. Κάθε δάχτυλο καταπολεμάει διαφορετικό πρόβλημα.

Είναι κάτι πολύ χρήσιμο για παιδιά και ενήλικους και βοηθάει να επιτύχουμε πνευματική και συναισθηματική ισορροπία. Πρέπει να το δοκιμάσετε!

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *