Ποιες είναι οι φαντασιώσεις των ανδρών στο σεξ;

76Μπορεί οι άνδρες να ισχυρίζονται ότι δεν σκέφτονται πονηρά για τις γυναίκες αλλά η επιστήμη τους ξεμπροστιάζει.
Από ότι φαίνεται ”περνάει” συχνά πυκνά από το μυαλό τους να κάνουν σεξ με περισσότερες από μία παρτενέρ αλλά και με μια φίλη τους ή ακόμη και με μια συνάδελφο… στο γραφείο.

Μπορεί το λαϊκό τραγούδι να λέει ότι της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος αλλά και του άνδρα από ότι φαίνεται δεν πάει πίσω. Οι πονηρές σκέψεις που συνήθως περνούν από το μυαλό του είναι σεξ με περισσότερες από μία παρτενέρ, σεξ με φίλη ή και με συνάδελφο… στο γραφείο.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε γνωστό περιοδικό από το χώρο της μόδας περιοδικό Cosmopolitan έδειξε ότι το 50% των αρραβωνιασμένων ανδρών επιθυμούν να έχουν ερωτικές περιπτύξεις με μια φίλη τους, ενώ το 18% των παντρεμένων ανδρών θα ήθελε να κάνει σεξ με μια συνάδελφο.

Όταν ρωτήθηκαν αν θα άλλαζαν κάτι στο σεξουαλικό παρελθόν τους, το 36% απάντησε ότι επιθυμεί να είχε συνευρεθεί με περισσότερες γυναίκες και το 32% να ήταν πιο τολμηροί.

Στο δύσκολο ερώτημα πόσο πιστοί είναι, το 42% παραδέχθηκε ότι είχε απατήσει τη σύντροφό του αν και αισθάνθηκε ενοχές αμέσως μετά. Ωστόσο το επιχείρημα που προέβαλλαν για να νιώσουν καλύτερα ήταν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά αφού… έπλητταν.

Η ίδια έρευνα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα καθώς οι ερευνητές ήθελαν να αποκαλύψουν τις πιο ενδόμυχες σκέψεις των ανδρών.

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους το …ομαδικό σεξ εξακολουθεί να είναι το νούμερο ένα στη φαντασία τους. Μάλιστα το ήμισυ των 732 ανδρών που ρωτήθηκαν θα ήθελαν να βάλουν και ένα ακόμα άτομο στην κρεβατοκάμαρά τους.

Την ίδια στιγμή το 26% των ανδρών σε σχέση αποκάλυψαν ότι έχουν πληρώσει για ιδιωτικό χορό σε strip club και ένα 15% έχουν συνευρεθεί ερωτικά με μαι γυναίκα που γνώρισαν μέσω Facebook.

Υπάρχει ιδανική γυναίκα;

Στο ερώτημα αυτό το 76% απάντησε πως η ιδανική γυναίκα είναι εκείνη η οποία ξέρει ποια είναι και τι κάνει. Όσο αφορά το τι είναι εκείνο που τους φέρνει πιο κοντά το 44% των συμμετεχόντων απάντησε πως είναι τα.. φιλιά.

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τις πρώην , το 46% εξομολογήθηκε ότι εξακολουθεί να έχει φαντασιώσεις μαζί της, ενώ κάνει σεξ με τη νυν, και το 63% θα ήθελε να ξανακάνουν σεξ μαζί της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *