Που βρίσκομαι;Στο Βερολίνο η στο Ερζερούμ;

1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η πικρή μαρτυρία μιας Καναδέζας που επισκέφτηκε την Γερμανία, γροθιά στο στομάχι της πολυπολιτισμικότητας. «Νόμιζα ότι ήμουν στη Γερμανία, αλλά κανείς δεν μιλoυσε εδώ γερμανικά».
Η Lauren Cherie Southern, είναι μια Καναδέζα συντηρητική ακτιβίστρια, πολιτική σχολιάστρια και συγγραφέας της καναδικής εταιρίας The Rebel Media. Εδώ στην επίσκεψη της στη Γερμανία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της καθώς και τους προβληματισμούς της.

«Σε ορισμένες περιοχές της Γερμανίας οι Τούρκοι έχουν επιβάλλει την παρουσία τους. Μουσουλμάνοι μετανάστες στη Γερμανία που δείχνουν την αποτυχία της ενσωμάτωσης και της αφομοίωσης τους στις χώρες όπου ήρθαν.

»Η πολυπολιτισμικότητα δεν έχει τίποτα να κάνει με την αφομοίωση καθώς οι μουσουλμάνοι μετανάστες δημιουργούν παράλληλες κοινωνίες όπου μπορούν και επιβάλλουν τα ισλαμικά τους πρότυπα ενώ το Ισλάμ κοντεύει να γίνει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα της χώρας».

«Περπατώντας στο δρόμο», λέει η κοπέλα, «δεν συνάντησα κανέναν να μιλά γερμανικά όλοι μιλούσαν μόνο τούρκικα».

»Αυτοί οι άνθρωποι φαίνονται ότι δεν θέλουν να αφομοιωθούν αλλά να κάνουν την Γερμανία Τουρκία, κάτι το οποίο επέτυχαν σε μεγάλο βαθμό όλα αυτά τα χρόνια, διότι το Βερολίνο λέγεται πλέον “Μικρή Ιστανμπούλ”.

»Το ερώτημα είναι όταν λατρεύεις τόσο πολύ την πατρίδα και την θρησκεία σου, γιατί δεν μένεις εκεί, γιατί πηγαίνεις σε ξένες χώρες και επιβάλλεις τα έθιμα και την πιστή σου. Η Γερμανία πλέον αλλάζει κυριολεκτικά πολιτισμικά και σίγα σίγα θα χάσει την ταυτότητα της.
»Αυτό είναι και το σχέδιο της Νέας Τάξης παντού σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες».
islam-2

Ενας ειλικρινής μουσουλμάνος στη Βρετανία μιλά ανοιχτά στην κάμερα. «Πρώτη επιδίωξη των μουσουλμάνων στο Ηνωμένο Βασίλειο ειναι να επιβάλλουν το νόμο της Σαρίας σε ολόκληρο τον κόσμο και όποιος λέει το αντίθετο είναι εκτός πραγματικότητας και δεν θέλει να παραδεχτεί την αλήθεια η όποια εξαπλώνεται και το Κορανι θα καθορίζει τους νομους».

Ο κύριος Golding ρωτά τον μουσουλμανο στη συνέχεια, αν πιστεύει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα γίνει τελικά μια χώρα με μουσουλμανική Σαρία. «Εκατό δισεκατομμύρια τοις εκατό», απαντήσε ο μουσουλμανος. «Σίγουρα, δεν θέλω τίποτα περισσότερο από αυτό», συνεχίζει. «Στο Ισλάμ, σαν θρησκεία, λέει ότι Σαρία θα αναλάβει ολόκληρο τον κόσμο, τελικά» συνεχίζει. Όπως άλλωστε είναι και το όνειρο κάθε μουσουλμάνου.

CgOc6ARWEAA1BOf

Μπορείτε να διακρίνετε κάποιον τρομοκράτη ανάμεσα σε όλους αυτούς στην φωτογραφία; Όχι φυσικά, έτσι και οι κυβέρνησεις σας δεν μπορούν να διακρίνουν κανέναν. Αλλά τους φέρνουν όλους εδώ μέσα στις χώρες μας.

Τέλος, έχουμε το ξέσπασμα μιας νεαρής Γερμανίδας την Γιούλια, η οποία αγανακτισμένη από όλη αυτήν την κατάσταση με την ανεξέλεγκτη εισβολή των μουσουλμάνων με την καταπίεση του επιβαλλόμενου εκ του άλλου πολυπολιτισμού που καταστρέφει το κοινωνικό ιστό, βγήκε στους δρόμους και άρχισε να κηρύττει ενάντια σε όλα αυτά θέλοντας να προκαλέσει την λαϊκή αντίδραση πριν είναι πολύ αργά.

Το εντυπωσιακό, η κοπέλα είναι μόλις 24 χρονών και παρόλο που δεν είναι άντρας αποφάσισε να συμπεριφερθεί σαν άντρας, αγανακτισμένος πολίτης, για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στις ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Δεν διστάζει να μιλήσει παρά το ότι απειλείται ακόμα και με φυλάκιση, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα της αντίστασης.

πηγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *