Προσελκύστε Πλούτο και Αφθονία στην Ζωή σας… Μαγικά!

1Όπως πολύ καλά μαντέψατε, σήμερα θα σας πω μερικούς μικρούς και εύκολους τρόπους για να προσελκύετε πλούτο και αφθονία στην ζωή σας χρησιμποιώντας τις..
μαγικές δυνάμεις των υλικών της Φύσης, κάτι σαν μαγικό feng shui!Πριν σας πω τα μικρά αυτά μυστικά, θέλω πρώτα να σας εξηγήσω με λίγα λόγια πως δουλεύει το μαγικό feng shui.
Όταν θέλουμε να προσελκύουμε πλούτο και αφθονία στον χώρο μας καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε μαγικές διεργασίες, τότε θα πρέπει να έχουμε φροντίσει να υπάρχουν διάσπαρτα στο χώρο μας όσα δυνατόν περισσότερα μαγικά αντικείμενα προσέλκυσης πλούτου που να “κάνουν την δουλειά” τους απλά και μόνο με την παρουσία τους.Το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να τα “μελετάμε” θετικά την πρώτη φορά που τα τοποθετούμε στον χώρο και αν είναι κάτι που “χαλάει” (πχ. ένα βότανο) να το ανανεώνουμε όταν κρίνουμε πως χρειάζεται αλλαγή.
Επίσης, καλό θα ήταν καθημερινά να κάνουμε έστω και μια πράξη που να τα ενεργοποιεί (πχ. να λιβανίζουμε με ένα θυμιατό πλούτου, να ψεκάζουμε τον χώρο με ειδικά αιθέρια έλαια, να ανάβουμε στον αρωματιστή μας μίξεις αφθονίας από αιθέρια έλαια ή να ανάβουμε έστω ένα αρωματικό stick που να προσελκύει τύχη, πλούτο και αφθονία).Ας δούμε τώρα ποιά είναι αυτά τα μικρά εύκολα πράγματα που όλοι μας είναι καλό να έχουμε στο σπίτι μας!

Βάλτε ένα πράσινο πουγκάκι με σπόρους alfalfa στα ντουλάπια της κουζίνας σας για να είναι πάντα γεμάτα και να μην πεινάσετε ποτέ! Επίσης, φτιάξτε φύτρα από alfalfa και βάλτε τα στις σαλάτες σας, μιας και όποιος τα τρώει δεν θα έχει ποτέ προβλήματα χρημάτων!
Στολίστε την φρουτιέρα σας με πράσινα μήλα ή χρησιμοποιήστε έλαιο πράσινου μήλου στον αρωματιστή σας ή σε spray!
Πάρτε φύλλα δάφνης και κάντε τα σκόνη και ρίξτε την στο μαγαζί σας για να προσελκύσετε πελάτες ή στον χώρο που εργάζεστε για να ζητήσετε κάποια αύξηση ή προαγωγή! Για τον ίδιο λόγο, ρίξτε λίγη σκόνη στο καρβουνάκι σας και αλείψτε πράσινα κεριά με έλαιο δάφνης πριν τα ανάψετε!

 

Τοποθετήστε βότσαλα αιματόπετρας σε όλες τις γωνίες του σπιτιού σας για να δημιουργήσετε “δίχτυ” προσέλκυσης χρημάτων. Επίσης κάντε το ίδιο στον χώρο εργασίας σας για να προσελκύσετε πελάτες.
Να φτιάχνετε μόνοι σας ψωμί με αλεύρι ολικής άλεσης και πολλούς σπόρους και να το τρώτε εσείς και η οικογένειά σας.
Την πανσέληνο, φάτε λαχανάκια Βρυξελλών για να κάνετε τα χρήματά σας να μην φεύγουν γρήγορα και να κρατάνε περισσότερο.

Ρίξτε μέσα στο πορτοφόλι σας λίγους σπόρους, όπως φαγόπυρο, καλαμπόκι, στάρι, ρύζι, για ναείναι πάντα γεμάτο!
Χρησιμοποιήστε στα θυμιατά σας το πράσινο περίβλημα του κάρδαμου για πλούτο και τύχη.
Κάψτε καθημερινά σε ένα καρβουνάκι λίγη κανέλα ξύλο, λίγο βασιλικό, 1-2 γαρίφαλα, 1-2 μπαχάρια, 1 κόκκο κέδρου, λίγο δάφνη μαζί με λιβάνι βενζόης για ισχυρή προσέλκυση πλούτου!
Κάθε πρωί, πριν ξεκινήσετε από το σπίτι σας, βάλτε λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο κανέλας στις σόλες των παπουτσιών σας για να έχετε καλή τύχη και να σας οδηγήσει σε νέες προοπτικές και προσέλκυση πλούτου!
Τοποθετήστε μέσα σε ένα γυάλινο μπωλ καθαρό νερό με νομίσματα χρυσού χρώματος (ότι νομίσματα θέλετε) και 3 βότσαλα κιτρίνη. Κάθε μέρα ανάβετε δίπλα από το μπωλ πράσινα κεριά και ένα θυμιατό πλούτου οποιασδήποτε μορφής. Μην ξεχνάτε να αλλάζετε το νερό συχνά για να μην “βαλτώνει”!
Πάρτε ένα μεγάλο χρυσό μπωλ ή δίσκο και γεμίστε το με σπόρους όλων των ειδών, κανέλες ξύλα, νομίσματα χρυσού χρώματος, ξηρούς καρπούς με το κέλυφός τους (καρύδια, φουντούκια κτλ) και χρυσά αντικείμενα που να θυμίζουν πλούτο (πχ. ένας μικρός χρυσός βούδας πλούτου)! Να τοποθετείτε κάτω από το μπωλ τους λογαριασμούς που είναι να πληρωθούν για να σας έρχονται τα χρήματα εύκολα!

Κάψτε στον αρωματιστή σας μια μίξη ελαίων σύκου και ροδιού για αφθονία απείρου μεγέθους!
Ρίξτε σε όλες τις γωνίες του σπιτιού σας ή του μαγαζιού σας λιναρόσπορους για να έχετε οικονομική ασφάλεια και να μην φοβάστε οικονομικές δυσκολίες!
Κάψτε 3 κόκκους χρυσολίβανου μαζί με το μείγμα βοτάνων αφθονίας και μεγαλύτερη ενεργοποίηση!
Να τρώτε μερικές ρώγες πράσινο σταφύλι από την μέρα της Νέας Σελήνης καθημερινά εώς την Πανσέληνο, μελετώντας αύξηση εισοδήματος!
Πάρτε ένα μικρό πιατάκι ή γυάλινο μπωλ και ρίξτε μέσα αντικείμενα αφθονίας όπως νομίσματα χρυσού χρώματος, μια πέτρα κιτρίνη, ξύλα κανέλας και καλαμπόκι και από πάνω τους ρίξτε μια γενναία ποσότητα μελιού (ιδανικά πευκόμελο) για να κολλήσουν όλα τα υλικά μεταξύ τους!
Τοποθετήστε το πιατάκι με το μέλι και τα υλικά σας μέσα στην πιατέλα με τους σπόρους που έχετε φτιάξει και ανάβετε συχνά δίπλα τους πράσινα και χρυσά κεριά!
Αν περιμένετε κάποια χρήματα που έχουν κολλήσει λόγω μικρών εμποδίων, κάψτε λίγη λουίζα σε καρβουνάκι ή χρησιμοποιήστε το έλαιό της με οποιονδήποτε τρόπο!

Φτιάξτε ένα πουγκί με έναν πράσινο ή χρυσό μαγνήτη, λίθους, βότανα, έλαια και αντικείμενα που να προσελκύουν πλούτο και κάθε μέρα να ρίχνετε μέσα στο πουγκί με τον μαγνήτη λίγη χρυσή μαγνητική σκόνη. Κρατήστε την πάνω σας ή στο σπίτι σας για φυλακτό πλούτου!
Όποιος έχει μερικά κομμάτια μανδραγόρα μέσα στο πορτοφόλι του, δεν θα μείνει ποτέ χωρίς χρήματα!
Έχετε τουλάχιστον μια γλάστρα με βασιλικό στην αυλή σας ή το μπαλκόνι σας!
Φτιάξτε ένα spray με αιθέρια έλαια βασιλικού, κανέλας, vetivert, γιασεμιού, patchouli και περγαμόντου για προσέλκυση αφθονίας! Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το μείγμα στον αρωματιστή σας!
Τοποθετήστε μικρά κομμάτια της ρίζας του κάλαμου σε διάφορα σημεία της κουζίνας του σπιτού σας για να μην υποφέρει ποτέ η οικογένειά σας από πείνα καιο φτώχεια.

Χρησιμοποιήστε ολόκληρες ρίζες τζίντζερ για προσέλκυση χρημάτων! Σκορπίστε τριμμένη πιπερόριζα στις τσέπες, το πορτοφόλι σας, το ταμείο σας και το μέρος που φυλάτε τα χρήματά σας για να πληθύνουν και έχετε πάνω σας συνέχεια μια ρίζα τζίντζερ για να έχετε επιτυχία σε ό,τι κάνετε.
Ανοίξτε ένα ρόδο ιεριχούς την ημέρα της Νέας Σελήνης, ενώ πρώτα το έχετε μελετήσει για πλούτο και αφθονία! Για μεγαλύτερη ενίσχυση, μόλις ανοίξει βάλτε πάνω του ένα βότσαλο κιτρίνη και όταν το ρόδο κλείσει, αφήστε το να “αγκαλιάσει” τον κιτρίνη και να μείνει για 7 ημέρες κλειστό με τον κιτρίνη μέσα! Έτσι, θα το ενεργοποιεί συνεχώς και μόλις το ανοίξετε ξανά, θα είναι τριπλά ισχυρό!
Βάλτε πράσινο και χρυσό χρώμα στο σπίτι σας! Προσπαθήστε να κυριαρχούν τα δύο αυτά χρώματα ειδικά στο καθιστικό σας, για να προσελκύετε αφθονία : κεριά, κουρτίνες, μερικές λεπτομέρειες σε τοίχους, μαξιλάρες, τραπεζομάντιλα, ριχτάρια, κηροπήγια και ότι άλλο σας αρέσει!

 

Προσπαθήστε να έχετε σύμβολα πλούτου σαν διακοσμητικά στο σπίτι σας, όπως πυραμίδες και αυγά από ημιπολύτιμους λίθους που να προσελκύουν αφθονία!
Κάθε φορά που σφουγγαρίζετε, ρίξτε μέσα στο νερό μαζί με το καθαριστικό σας μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων κανέλας, βασιλικού, μέντας και κέδρου! Αν δεν μπορείτε να έχετε τα έλαια αλλά τα έχετε σε μορφή βοτάνων, βράστε τα βότανα αυτά όλα μαζί να βγάλουν τις ουσίες τους, και χρησιμοποιήστε το σουρωμένο νερό στο σφουγγάρισμά σας!
Καλή επιτυχία σε όλους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *