Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας από αυτό το μείγμα στον πρωινό καφέ σας για να κάψετε έναν τόνο θερμίδες!

1Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους χωρίς καφέ. Αν είστε λάτρης του καφέ, η ακόλουθη συνταγή είναι σίγουρα κάτι που θα θελήσετε να δοκιμάσετε.

Μιλάμε για μια κρέμα για τον καφέ που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και την ίδια στιγμή να κάνετε τον καφέ σας υγιέστερο.
Πώς να κάνετε υποκατάστατο κρέμας για καφέ από έλαιο καρύδας:
Μπορείτε να προσαρμόσετε τις αναλογίες αυτής της συνταγής ανάλογα με το γούστο σας. Επίσης, αν δεν θέλετε να κάνετε γλυκό καφέ, μπορείτε απλά να μειώσετε ή να παραλείψετε το μέλι.Συστατικά:

3/4 φλιτζανιού λάδι καρύδας
1/2 φλιτζάνι ακατέργαστο μέλι
1 κουτ. κανέλα Κεϋλάνης σε σκόνη
προαιρετικά: 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστη σκόνη κακάο
Οδηγίες:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν πολύ καλά τα υλικά. Στη συνέχεια, αποθηκεύουμε την κρέμα του καφέ σε ένα γυάλινο βάζο.Πως να την χρησιμοποιήσετε:

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ετοιμάσετε ένα φλιτζάνι του αγαπημένου σας καφέ και να προσθέσετε 1-2 κουταλιές της σούπας κρέμα, ενώ είναι ακόμα ζεστός. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε καλά τον καφέ και την κρέμα για περίπου 5 δευτερόλεπτα, και είμαστε έτοιμοι!
Πως λειτουργεί:
Το έλαιο καρύδας είναι πολύ ιδιαίτερο επειδή περιέχει λιπαρά οξέα μέσης αλύσου , αντί των μακράς αλύσου λιπαρών οξέων. Τα λιπαρά οξέα μέσης αλύσου χρησιμοποιούνται γρήγορα για ενέργεια αμέσως μόλις εισέλθουν στο σώμα, και με αυτόν τον τρόπο δίνετε στο μεταβολισμό σας μια χρήσιμη ώθηση.
Μια μελέτη έδειξε ότι τρώγοντας 1-2 κουταλιές λιπαρών μέσης αλύσου ανά ημέρα (όπως έλαιο καρύδας), αυξάνεται η κατανάλωση ενέργειας κατά 5% και συνολικά έως 12 θερμίδες ανά ημέρα για ένα μέσο άτομο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *