Προτεραιότητα ο φορ για ΑΕΚ

1Έχοντας ήδη κλείσει στόπερ και τερματοφύλακα, η ΑΕΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση επιθετικού και εξτρέμ, τους οποίους θέλει να έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια διαθέσιμους το συντομότερο δυνατό.

Ειδικά το ζήτημα του επιθετικού είναι σε πρώτο πλάνο και παρότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στη Μύκονο και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Μόσταρ, αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Σερβία θα αποσαφηνίσει τα πράγματα για τον Μίλαν Τζούριτς. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους του Βόσνιου φορ, πιθανώς και με τον ίδιο, για να γίνουν γνωστά τα δεδομένα της υπόθεσης. Αν ευσταθούν όσα γράφονται στην Ιταλία περί αξίωσης 2-3 εκατ. ευρώ από την Τσεζένα, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί, ωστόσο αν το κόστος είναι αρκετά μικρότερο και αν υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς, το θέμα θα προχωρήσει. Πάντως χθες ο παίκτης με δηλώσεις του ανέφερε πως «… η Τσεζένα είναι σαν το σπίτι μου, αλλά νιώθω πως ήρθε η ώρα για μια νέα περιπέτεια, ίσως στη Γερμανία ή την Ιταλία». Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ, που είναι ελεύθερος αλλά αρκετά «αλμυρός» ως προς το κασέ του. Η περίπτωση αυτή είναι πιο ξεκάθαρη για την ΑΕΚ ως προς το τι απαιτείται για να αποκτηθεί.

Σε ό,τι αφορά στον εξτρέμ δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ για τον μέσο ο Κωνσταντίνος Λαΐφης παραμένει η πρώτη επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια. Η Ανόρθωση μπορεί να απέρριψε την προσφορά της ΑΕΚ ως… αστεία (λέγεται πως ήταν περίπου 150.000 ευρώ μαζί με έμψυχα ανταλλάγματα, τον Πλατέλλα και έναν ακόμη παίκτη), αλλά το ζήτημα δεν έχει κλείσει. Ο Τιμούρ Κετσπάγια κάνει επαφές στην Κύπρο για τη συγκεκριμένη περίπτωση και ίσως μπορέσει να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να γίνει η μεταγραφή.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *