Προτιμήσεις στις σχέσεις για κάθε επάγγελμα

1Οι ηθοποιοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να ενδιαφέρονται για το περιστασιακό σεξ, οι δημοσιογράφοι για ελεύθερη σχέση χωρίς δεσμεύσεις, ενώ οι λογιστές επιζητούν περισσότερο μόνιμη σχέση, σύμφωνα με μία νέα ανάλυση.

Την ανάλυση πραγματοποίησαν ειδικοί του appγνωριμιών Clover, που ρώτησαν το επάγγελμα περισσότερων από 33.000 χρηστών της υπηρεσίας. Η ηλικία των χρηστών κυμαινόταν από 18 έως 60 ετών.

Όπως έδειξαν οι απαντήσεις τους και εν συνεχεία η ανάλυση του προφίλ τους στο app, ανά επάγγελμα προέκυπταν παραδόξως κοινές προτιμήσεις στο είδος της σχέσης που επιδίωκαν.

Έτσι, γιατροί και δικηγόροι είχαν περισσότερες πιθανότητες να επιζητούν την φιλία, ενώ ηθοποιοί και μηχανικοί να επιζητούν σύντομες ερωτικές σχέσεις.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες φάνηκε να επιζητούν ελεύθερες και χωρίς δεσμεύσεις σχέσεις. Στην κατηγορία αυτή διαπιστώθηκε ότι συχνότερα ανήκουν δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δάσκαλοι, ειδικοί στις δημόσιες σχέσεις, επιστήμονες, διαφημιστές, εργαζόμενοι στις κατασκευές και μουσικοί.

Αντιθέτως, μόνιμο ταίρι δήλωσαν περισσότερο ότι αναζητούν φαρμακοποιοί, σχεδιαστές, ψυχολόγοι, προγραμματιστές, λογιστές και νοσηλευτές.

Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, παρά τις ξεκάθαρες συσχετίσεις που παρατήρησαν ανάμεσα στις σχέσεις και τον επαγγελματικό προσανατολισμό, οι αναλυτές του Clover δεν ξέρουν που ακριβώς οφείλονται αυτές.

Πιστεύουν όμως ότι ρόλο παίζει ο ελεύθερος χρόνος και το εισόδημά τους, καθώς και το ότι «παίζουν εκ του ασφαλούς», αφού όταν κάποιος δηλώνει εκ των προτέρων ότι ενδιαφέρεται για ελεύθερη σχέση, μπορεί να κάνει όσες νέες γνωριμίες θέλει.

Πηγη τα νεα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *