Πρόωρος τελικός στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης! Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)

1Μετά τους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στους προηγούμενους γύρους του κυπέλλου, Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο όμως μόνο ένας από τους δύο θα έχει την ευκαιρία να φτάσει ως τον τελικό.
Μετά από 6 χρόνια και τον αλησμόνητο τελικό του ΟΑΚΑ όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-14 στα πέναλτι, οι δύο ομάδες θα τεθούν και πάλι αντιμέτωπες στο θεσμό του κυπέλλου.

Είναι η πρώτη φορά που τους χωρίζει μία κατηγορία και αυτό ίσως επηρεάσει την εικόνα του αγώνα αφού οι περισσότεροι από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΑΕΚ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Περέιρα προχώρησε σε ροτέισον αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Αυλωνίτη.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Σαλίνο, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μήτρογλου.

Από την άλλη ο Τραϊανός Δέλλας είδε τον Μπρέσεβιτς να μένει τελευταία στιγμή εκτός αποστολής ενώ δεν υπολογίζει και στους Φαγέ, Κορδέρο και Κολοβέτσιο.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Αραβίδης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *