Πώς να ξεφορτωθείτε τις κρεατοελιές

3Οι κρεατοελιές είναι καλοήθεις όγκοι του δέρματος που εμφανίζονται σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος.
Οι κρεατοελιές είναι συστάδες χρωστικών κυττάρων που συχνά εμφανίζονται ως μικρές, σκούρες καφέ κηλίδες. Όμως οι κρεατοελιές μπορεί να έχουν οποιοδήποτε χρώμα, και διάφορα μεγέθη και σχήματα και υφές.
Αν και μερικές κρεατοελιές εξαφανίζονται με την πάροδο χρόνου από μόνες τους, υπάρχουν θεραπείες για την αφαίρεση που μπορεί να τις κάνουν να εξαφανιστούν νωρίτερα.
Ο χυμός κρεμμυδιού είναι μια λαϊκή θεραπεία για να απαλλαγείτε από τις κρεατοελιές. Εφαρμόστε το χυμό 6 φορές την ημέρα για μια εβδομάδα.


Οι νωπές σκελίδες σκόρδου, επίσης, μπορούν να αφαιρέσουν τις κρεατοελιές. Κόψτε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες. Τοποθετήστε αυτό το κομμάτι στην ελιά χρησιμοποιώντας μια γάζα για να το κρατήσει στη θέση του. Διατηρήστε τη φέτα σκόρδου μια κάθε φορά για τρεις νύχτες. Το σκόρδο περιέχει θείο το οποίο αφαιρεί την κρεατοελιά. Προσοχή μπορεί να κάψει και το γύρω δέρμα. Ένας τρόπος για να μην καεί το γύρω δέρμα είναι να τοποθετήσετε γύρω από την κρεατοελιά βαζελίνη.
Το Γκρέιπφρουτ μπορεί, επίσης, να απομακρύνει κρεατοελιές, αλλά θέλει περίπου ένα μήνα. Εφαρμόστε το χυμό 6 φορές την ημέρα, κάθε μέρα για ένα μήνα.
Κόλιανδρος. Κάντε μια πάστα αφού αλέσετε τον κόλιανδρο σε σκόνη και στη συνέχεια εφαρμόστε την στην κρεατοελιά. Αφήστε για 10 λεπτά. Κάντε το αυτό για μερικές ημέρες.
Το κάλιο είναι, επίσης, χρήσιμο στην απομάκρυνση των κρεατοελιών. Μπορείτε να τοποθετείτε διάλυμα καλίου κάθε μέρα ή να βάζετε μηλόξυδο που περιέχει υψηλά επίπεδα καλίου ή κάποιο άλλο ξύδι.
Το μέλι είναι, επίσης, αποτελεσματικό στην αφαίρεση σπίλων και κρεατοελιών.
Άλλη επιλογή είναι το βάμμα ιωδίου. Απλώστε μερικές σταγόνες στην κρεατοελιά πριν τον ύπνο. Σε λίγες ημέρες οι κρεατοελιές θα πρέπει να αρχίσουν να εξαφανίζονται.
Μια άλλη μέθοδος είναι η μαγειρική σόδα. Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με καστορέλαιο σε ίσα μέρη. Απλώστε το μίγμα στην κρεατοελιά και καλύψετε με γάζα για ενίσχυση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κάντε το αυτό κάθε βράδυ για 1 έως 3 εβδομάδες και οι κρεατοελιές θα μικραίνουν μέχρι που θα εξαφανιστούν.
Αν είναι πολύ λεπτές και μικρές μπορείτε να τις δέσετε με κλωστούλα λεπτή σφιχτά, αφού τοποθετήσετε ιώδιο. Θα νεκρωθούν και θα πέσουν.
Επίσης, η κρέμα Aldara-Imiquimod είναι αποτελεσματική.
Θεραπεύονται και με απευθείας εφαρμοζόμενα διαλύματα υδατοδιαλυτής παλμιτικής βιταμίνης Α.
Ακόμη, μπορούν να ανταποκριθούν σε έλαιο βιταμίνης Ε, που απλώνεται απευθείας πάνω στην κρεατοελιά συν στοματικό συμπλήρωμα 400IU ημερησίως.
ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *