Ράσταβατς: “Βγάλαμε τον ΟΦΗ εκτός ρυθμού”

Ράσταβατς: "Βγάλαμε τον ΟΦΗ εκτός ρυθμού"

Ο Μίλαν Ράσταβατς υποστήριξε μετά την επικράτηση του Αστέρα επί του ΟΦΗ πως η ομάδα του μπόρεσε να βγάλει εκτός ρυθμού τον αντίπαλο και να κάνει το παιχνίδι της.

Ο Αστέρας κέρδισε 2-0 τον ΟΦΗ με τους Αρκάδες να παίρνουν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μίλαν Ράσταβατς, στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στο γεγονός πως ο ΟΦΗ μπόρεσε να βγάλει εκτός ρυθμού τους Κρητικούς.

Ο Σέρβος ερωτηθείς για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του τόνισε πως είναι δύσκολο να βρεθεί τον Ιανουάριο κάποιος καλός παίκτης ενώ θέλησε να αφιερώσει την επικράτηση επί τους ΟΦΗ στους Καπίγια και Μπελόκ.

"Πρώτα απ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ σημαντική νίκη που πήραμε σήμερα σ' έναν σκληρό αγώνα. Ήταν μια μεγάλη νίκη και για την ομάδα αλλά και για τον Καπίγια, αν μπορέσουμε να απαλύνουμε τη στεναχώρια του. Και φυσικά για τον Μπελόκ που έγινε μπαμπάς κι έχει μια υπέροχη κόρη εδώ και λίγες μέρες.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς μας γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μας έδωσαν ώθηση να φτάσουμε στη νίκη σήμερα. Ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι έχει μια πολύ καλή ομάδα, ιδίως όταν έχει τη μπάλα στα πόδια και είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να τον κερδίσει.

Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τον ΟΦΗ από το ρυθμό του και να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι. Θέλαμε να μην μας κλείσει ο αντίπαλος στο δικό μας αμυντικό μισό. Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη με βάση τη στατιστική αλλά και την εικόνα μας. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε ένα τέτοιο ματς με τέτοια σκληράδα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Θα ξεκινήσουμε να προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Πέμπτης, απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο".

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης αλλά και για τη διακοπή:
"Ο Καπίγια θα λείψει και θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση γι' αυτό. Το θέμα όμως είναι ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ πιο δύσκολη από εκείνη του καλοκαιριού. Αν τυχόν βρεθεί κάποιος παίκτης ποιοτικός παίκτης, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα το κοιτάξουμε σοβαρά. Είναι μια δύσκολη περίοδος, όχι μόνο για μας αλλά για όλες τις ομάδες. Αλλά οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ευκαιρίες για να δείξουν την ποιότητά τους.

Εμείς χρησιμοποιήσαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να διορθώσουμε κάποια πράγματα κυρίως όσον αφορά το πόσο είμαστε ομάδα αλλά και το να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Σε αυτό το ρυθμό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Για το αν έχει πέσει το βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας:
"Ένας από τους στόχους μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Για να το πετύχεις αυτό οφείλεις να είσαι αμυντικά σταθερός. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί σ' αυτό το κομμάτι. Επιθετικά, τώρα ο Αστέρας ήταν από την αρχή καλός. Ήταν ένας στόχος να εμφανιστούμε καλύτεροι στην άμυνα".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *