Ραντούλιτσα: “Ποια τραγωδία; Παιχνίδι είναι”

Ραντούλιτσα: "Ποια τραγωδία; Παιχνίδι είναι"

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα φαίνεται πως δεν πήρε και πολύ βαριά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως για τον αποκλεισμό της Σερβίας ευθύνονται οι ίδιοι οι παίκτες.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τοποθετήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για την ήττα-αποκλεισμό της Σερβίας από την Αργεντινή, έχοντας μία πιο ήπια στάση και αντίληψη γύρω απο την αποτυχία της εθνικής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ήταν "σκασμένος" στη συνέντευξη Τύπου της Σερβίας, οι "όρλοβι" είναι απογοητευμένοι για τον πρόωρο αποκλεισμό, ωστόσο, αρχηγού παρόντος, πάσα… υπερβολή παυσάτω. Ο Ραντούλιτσα είχε μία εντελώς πιο ψύχραιμη προσέγγιση των πραγμάτων και μάλιστα απόρησε με τον χαρακτηρισμό "τραγωδία" που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για την ήττα από την Αργεντινή: "Τραγωδία; Ποια τραγωδία; Εντάξει, χάσαμε, αλλά το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι. Καμία τραγωδία, ποια τραγωδία; Ας πάμε σπίτια μας ήρεμοι".

Όσο για την εξέλιξη του αγώνα και τα αίτια της ήττας, ο αρχηγός των Σέρβων είπε: "Δεν έχεις και τίποτα πρωτότυπο να πεις. Είχαν έμπνευση, εμείς ήμασταν άστοχοι. Σε κάποια σημεία δεν ξέραμε τι κάναμε. Έπαιξαν πολύ σκληρά, δεν απαντήσαμε σε αυτό, προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε κάποιες φορές, αλλά συνεχώς απαντούσαν. Χάσαμε εξαιτίας μας. Απλά δεν παίξαμε σήμερα".

Photo Credits: FIBA

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *