Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει ο κίνδυνος της αφαίρεσης των τίτλων του 2015

Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει ο κίνδυνος της αφαίρεσης των τίτλων του 2015

Η υπόθεση με το φερόμενο πλαστό διαβατήριο του Μάρκους Σλότερ φαίνεται πως θα εκδικαστεί και η Ρεάλ Μαδρίτης κινδυνεύει με αφαίρεση του πρωταθλήματος της Liga Endesa και του Copa del Rey της σεζόν 2014/15.

H Ρεάλ Μαδρίτης την σεζόν 2014/15 έκανε το τρεμπλ, αλλά το ενδεχόμενο να της αφαιρεθούν οι τίτλοι της πρωταθλήτριας και της κυπελλούχου Ισπανίας παραμένει ανοικτό.

Ο Μάρκους Σλότερ πέρασε μία τριετία (2012-15) ενισχύοντας τις προσπάθειες της Βασίλισσας και κατά την διάρκεια της τελευταίας του σεζόν στη Μαδρίτη αγωνιζόταν χωρίς να λογίζεται ως ξένος, καθώς είχε στην κατοχή του διαβατήριο από την Ισημερινή Γουινέα, η οποία έχει υπογράψει την Συμφωνία του Κοτονού.

Ο αριθμός του διαβατηρίου του, όμως, φέρεται πως είναι ο ίδιος με εκείνον του αντίστοιχου εγγράφου το Άντι Πάνκο και όπως αναφέρει η εφημερίδα "La Vanguardia" η υπόθεση – την οποία παρακολουθεί και η Μπαρτσελόνα – τελικά θα εκδικαστεί, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί το πότε αυτό θα συμβεί.

Ο νυν σέντερ της Μπαχτσεσεχίρ, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, κινδυνεύει ακόμα και ποινή φυλάκιση 2,5 ετών σε περίπτωση που κριθεί ένοχος. Η ποινή της Ρεάλ Μαδρίτης – σε περίπτωση πάντα που η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο του δικαστηρίου και κριθεί ένοχη – μπορεί να έχει αναδρομικό χαρακτήρα και κινδυνεύει με αφαίρεση των τίτλων που κατέκτησε το 2015 στην Ισπανία.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *