Ρουμανία: Πήγε για εγχείρηση νεφρών και του έκοψαν το μόριο!

1Ο 55χρονος Κόστιτσα Μαρολεάνου, πρώην στρατιωτικός, έχει μείνει σοκαρισμένος και αποσβολωμένος, καθώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης του πέους του!

Γι’ αυτό το λόγο και έχει προχωρήσει σε μήνυση προς το νοσοκομείο, καθώς ο άτυχος άνδρας είχε νοσηλευτεί με σκοπό μια εγχείρηση στα νεφρά του!
Μετά την εγχείρηση, όπως εκμυστηρεύεται απογοητευμένος, το μόριό του μολύνθηκε και μελάνιασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε εντατική θεραπεία για 10 μέρες. Μετά από κει αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου. Μέχρι τότε «είχε γίνει μαύρο από το μελάνιασμα και είχαν νεκρώσει τα περισσότερα κύτταρα του δέρματος» με αποτέλεσμα να προβεί στην επέμβαση για αφαίρεση του πέους του.

«Κόπηκε εντελώς. Πλέον κάνω την ανάγκη μου, από μια οπή, μεταξύ του πρωκτού και των όρχεών μου. Πλέον είμαι σαν γυναίκα!» λέει καταρρακωμένος ο 55χρονος στα τοπικά μέσα.

Θεωρώντας πλέον, ότι η όλη κατάσταση οφείλεται στην κακή δουλειά των γιατρών, στην αρχική επέμβαση στα νεφρά του, ο Μαρολεάνου ζητά το ποσό των 600.000 δολαρίων από το νοσοκομείο, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει ο πόνος του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *