Ρωσίδα επιστήμονας έφτιαξε μια απίστευτη φυσική συνταγή και είπε… «Ακολουθείστε όλη τη θεραπεία και ο καρκίνος απλώς εξαφανίζεται»!

1Τι ισχυρίζονται χιλιάδες ασθενείς που την εφάρμοσαν
Ο καρκίνος είναι μια από τις πιο σοβαρές ασθένειες που υπάρχουν. Προσβάλλει τα άτομα, επηρεάζοντας τη συνολική σωματική και ψυχική τους κατάσταση.

Χιλιάδες άτομα διαγιγνώσκονται με καρκίνο σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι καρκίνου: του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του προστάτη, του δέρματος ακόμη και του αίματος.

Οδηγούν στον θάνατο αν δεν γίνουν γρήγορα αντιληπτοί.

Η γνωστή θεραπεία περιλαμβάνει κυρίως, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.
Και οι δύο είναι επεμβατικές και μπορεί να έχουν πολλές αρνητικές επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Παρόλα αυτά, είναι απαραίτητες εάν θέλει κάποιος να επιβιώσει. Όμως, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, υπάρχουν επίσης πολλές φυσικές θεραπείες που είναι αρκετά αποτελεσματικές.

Η Ρωσίδα επιστήμονας Cristo Mermersky κατάφερε να δημιουργήσει μια φυσική συνταγή που έχει εφαρμοστεί από χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο και όλοι ισχυρίζονται ότι έχουν γίνει καλά χάρη σε αυτήν την επαναστατική συνταγή.

Η επιστήμονας είπε τα εξής: «Ακολουθείτε την όλη θεραπεία και ο καρκίνος απλώς εξαφανίζεται».
Εξουδετερώνει τα καρκινογόνα κύτταρα, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, θεραπεύει την καρδιά, καθαρίζει το συκώτι, καθώς και τα νεφρά. Ενισχύει επίσης την εγκεφαλική λειτουργία και επιταχύνει την ανάρρωση των ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή.

Χρειάζεσαι:
⦁ 15 βιολογικά λεμόνια
⦁ 12 βολβούς σκόρδου
⦁ 400 γραμμάρια φύτρα σιταριού
⦁ 400 γραμμάρια καρύδια
⦁ 1 κιλό βιολογικό μέλι

Παρασκευή:
Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να κάνετε τα φύτρα σιταριού να βλαστήσουν: βάλτε το σιτάρι σε ένα γυάλινο μπολ και καλύψτε το με νερό. Αφήστε το όλη τη νύχτα.

Αδειάστε το νερό μετά από 10 έως 12 ώρες.

Αφήστε το για ακόμη 24 ώρες.
Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αλέστε το σιτάρι και τα καρύδια μαζί. Καθαρίστε τις σκελίδες σκόρδου. Αλέστε 5 αξεφλούδιστα λεμόνια και ανακατέψτε τα όλα μαζί. Συνθλίψτε τα υπόλοιπα λεμόνια και ανακατέψτε τα με το προηγούμενο μείγμα έως ότου πάρετε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε το μέλι στο τέλος χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι! Αφήστε το στο ψυγείο για 3 ημέρες, όπως αναφέρει το therapeftis.

Χρήση:
Καταναλώνετε 1-2 κουταλιές της σούπας από αυτό το μείγμα 30 λεπτά πριν από το πρωινό, πριν από το γεύμα, πριν από το δείπνο και πριν τον ύπνο. Καταναλώστε το μέχρι να τελειώσει.
Για την πρόληψη χρησιμοποιήστε το μόνο μία φορά το χρόνο.
Εάν πάσχετε από καρκίνο, παίρνετε 2 κουταλιές της σούπας κάθε 2 ώρες!

Οι πληροφορίες που περιέχονται στη σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό σας ιατρό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *