Ρότζερ Ντάλτρι των The Who σε φαν που κάπνιζαν μαριχουάνα: Να πάτε να γαμ@@ε

Ρότζερ Ντάλτρι των The Who σε φαν που κάπνιζαν μαριχουάνα: Να πάτε να γαμ@@ε

Ο frontman της θρυλικής ροκ μπάντας διέκοψε τη συναυλία και τους «στόλισε» κανονικά

Την περασμένη Δευτέρα, η θρυλική μπάντα, The Who έδωσαν συναυλία στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Moving On! Tour». Ωστόσο, κάποιοι από τους φαν του συγκροτήματος, που κάθονταν μάλιστα στις πρώτες σειρές, είχαν την ιδέα να καπνίσουν μαριχουάνα. Αλλά στην περίπτωσή τους, μάλλον ισχύει το «δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν»;

Γιατί, ο frontman της θρυλικής ροκ μπάντας Ρότζερ Ντάλτρι είναι αλλεργικός στη μαριχουάνα και ο καπνός στον περιβάλλοντα χώρο επηρεάζει σοβαρά τις φωνητικές του χορδές. Γι’ αυτό και δε δίστασε να διακόψει τη συναυλία και να αρχίσει στα γαλλικά τους εκείνους που κάπνιζαν χόρτο μπροστά του.

«Όλοι αυτοί που καπνίζουν χόρτο εκεί μπροστά να ξέρουν ότι είμαι αλλεργικός σε αυτό. Δεν αστειεύομαι, όποιος το κάνει εκεί κάτω, να ξέρει ότι μου γαμ@@@ τη βραδιά. Με κάνατε πραγματικά… Είμαι αλλεργικός σε αυτά τα σκ@@ και η φωνή μου… Γι αυτό άντε γάμ@@τε» είπε ο 75χρονος ροκ σταρ από μικροφώνου.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό σε συναυλία των The Who. Πριν από τέσσερα χρόνια, στην περιοδεία για τα 50 χρόνια της μπάντας, ο Ντάλτρι είχε απειλήσει να φύγει από τη σκηνή του Nassau Colliseum στο Λονγκ Άιλαντ, όταν φαν άρχισαν να καπνίζουν μαριχουάνα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *