Σάκης Τανιμανίδης: Οι πολύ γνωστοί παίκτες που δεν επέλεξε η παραγωγή και η φιλία του με τον Acun

Μια ανάσα πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο για τους επόμενους 6 μήνες, ο Σάκης Τανιμανίδης μας έλυσε κάθε απορία…

Δεδομένου πως ο μέσος όρος της τηλεοπτικής σεζόν του πρώτου Survivor έκανε σχεδόν 60%, φαντάζομαι πως φέτος οι αιτήσεις και από πολύ διάσημους Έλληνες θα ήταν πολλές…

Ήταν. Και είμαι πολύ χαρούμενος που η παραγωγή δεν δελεάστηκε από τα ονόματα. Πέρσι το Survivor ήταν η απόλυτη επιτυχία. Έγινε με μεγάλα ονόματα; Όχι.

Μάλιστα, στα πρώτα επεισόδια, το σχόλιο πολλών πέρσι ήταν «σιγά τους διάσημους»…

Το θυμάμαι πολύ καλά. Έχουμε, λοιπόν, ήδη το ιστορικό του τι πιάνει και τι όχι. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται να δει έναν πασίγνωστο να τρέχει. Τον ενδιαφέρει να δει καλούς αθλητές. Και φέτος, λοιπόν, έγινε στρατηγικά η επιλογή των παικτών, όχι βάσει του ονόματος αλλά βάσει των επιδόσεων, των αθλητικών χαρακτηριστικών, αλλά και της προσωπικότητας, γιατί όλοι οι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι μπαίνουν μετά από πολλές συζητήσεις με την παραγωγή.

Ήσουν μέσα στο κομμάτι αυτών των συζητήσεων;

Μόνο στην τελική φάση της επιλογής με ρωτούν την άποψή μου. Δεν αποφασίζω εγώ.

Υποθέτω ότι και ο Acun Ilicali έχει άποψη για την τελική επιλογή…

Ο Acun, όπου και να βρίσκεται, έρχεται πάντα στην Ελλάδα για να δει ο ίδιος τους παίκτες και να πάρει την τελική απόφαση. Θεωρεί ότι η επιλογή των παικτών είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας του παιχνιδιού.

Με τον Acun Ilicali έχετε αποκτήσει φιλική σχέση…

Έχουμε αποκτήσει μια καλή φιλική σχέση, ναι, κι αυτό βοηθά την επαγγελματική μας σχέση. Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι και να δουλεύεις με ανθρώπους που περνάς καλά, είναι μεγάλη τύχη όταν συμβαίνει. Η δουλειά, βέβαια, είναι πάντα δουλειά και υπάρχουν απαιτήσεις, είτε είσαι φίλος είτε όχι, την κάνεις όσο καλύτερα μπορείς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *