Σήκω Μπάρλο να τη δεις: Η ΑΕΚ σου πάει ξανά για νταμπλ!

Έγινε η στέψη της αυτοκράτειρας ΑΕΚ με 70.000 πιστούς!

Η βασίλισσα ΑΕΚ επέστρεψε στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου με ένα πάρτι στο ΟΑΚΑ που δεν είχε προηγούμενο – Συγκλονιστικές στιγμές στο φινάλε, έκρηξη χαράς και συγκίνησης του κόσμου, πρωτόγνωρη αποθέωση για παίκτες και Χιμένεθ – Ανατριχιαστικό standing– ovation για Μάνταλο, ο Μπακασέτας τα δύο γκολ της άνετης αλλά ιστορικής νίκης (2-0) επί του Λεβαδειακού

Σήκωσε το, το… τιμημένο, δε μπορώ – δε μπορώ να περιμένω. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ!

Με 70.000 Ενωσίτες να στήνουν πάρτι άνευ προηγουμένου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για την πρωταθλήτρια ΑΕΚΑΡΑ, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού σε ένα ιστορικό παιχνίδι και επέστρεψε στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 24 ολόκληρα χρόνια. Οι στιγμές ήταν μοναδικές στο Στάδιο, το οποίο φόρεσε από νωρίς τα καλά του και υποδέχτηκε όπως τους έπρεπε τους πρωταθλητές, με το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα να είναι το «σήκωσε το, δεν μπορώ να περιμένω».

Το τι επικράτησε στο φινάλε ήταν απερίγραπτο με την ΑΕΚΑΡΑ να κάνει τον γύρο του θριάμβου, τους παίκτες και τον Μανόλο να γνωρίζουν συγκλονιστική αποθέωση από τον κόσμο και τον ύμνο να παίζει ξανά και ΞΑΝΑ! Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια, ΕΜΠΡΟΣ! Το πάρτι έκλεισε με όλη την ΑΕΚ να σχηματίζει έναν τεράστιο κύκλο στο κέντρο του γηπέδου και να κάνει χέρια όλο το γήπεδο με στις στιγμές να είναι ΜΑΓΙΚΕΣ.

Στα καθαρά αγωνιστικά δεν υπάρχουν πολλά να… πούμε. Η ΑΕΚ βγήκε στο γήπεδο με τον αέρα της πρωταθλήτριας, έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τον Λεβαδειακό και με δύο γκολ του MVPΤάσου Μπακασέτα έφτασε εύκολα κι απλά στην επικράτηση που της χάρισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της βραδιάς σίγουρα ήταν η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου, του μεγάλου αρχηγού που θα σηκώσει την κούπα στην φιέστα, με τον Πετράν να μπαίνει στο 83’ και να γνωρίζει ένα ανατριχιαστικό standingovationεν μέσω αποθέωσης.

Μελισσανίδης: «Η δικαίωση είναι για τον προπονητή και τους παίκτες -Αυτοί το αξίζουν»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από την Ένωση, ύστερα από 24 χρόνια.

Κατά την αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει.

«Είμαστε χαρούμενοι που κατακτάμε τον τίτλο. Το άξιζε ο κόσμος, 70.000 άνθρωποι ήρθαν και από την επαρχία και γέμισε το ΟΑΚΑ», δήλωσε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος:

«Το περιμέναμε με το νέο γήπεδο. Ήρθε νωρίτερα… Δεν πειράζει. Η δικαίωση είναι για τον προπονητή και τους παίκτες. Αυτοί το αξίζουν. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στη χρονιά».

Για τον Λάζαρο και για μεταγραφές: «Αυτά δεν μπορούμε να το κουβεντιάζουμε μπροστά στις κάμερες. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα τα δούμε».

Για τις δικαστικές αποφάσεις που έχουν καθυστερήσει: «Ναι, πράγματι έχουν καθυστερήσει. Τι να με φοβίζει; Είδαμε τι έγινε. Μπήκαν μέσα και διέκοψαν το παιχνίδι. Σαν… μάο μάο».

 

Πανηγύρια στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον κόσμο της ΑΕΚ μετά την εξασφάλιση του τίτλου

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994, οι φίλοι της Ένωσης βρήκαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας και πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί άναψαν δεκάδες καπνογόνα κι είπαν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, η οποία επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, ύστερα από 24 χρόνια.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *