«ΣΒΗΝΕΙ» Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ! Ο θρύλος της Formula 1 ζυγίζει πλέον μόλις 45 κιλά

1Δυσάρεστα είναι τα νέα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, του πιλότου που έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ στην ιστορία της Formula 1.

O Γερμανός πρώην πιλότος μετά το ατύχημα που είχε στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι, δε θυμίζει σε τίποτα τον πρότερο εαυτό του κι απ” ότι φαίνεται αργοσβήνει.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Daily Express”- που επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια- ο Σούμι ζυγίζει, πλέον, 45 κιλά, ενώ η πρόοδός του χαρακτηρίζεται ως «οδυνηρά αργή». Δεν είναι ακόμα σε θέση να μιλήσει, δεν μπορεί, φυσικά, να περπατήσει, ενώ έχει μερική αντίληψη των όσων συμβαίνουν γύρω του.

Ο επικεφαλής ιατρός που τον παρακολουθεί έχει δηλώσει πως θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 χρόνια μέχρι να υπάρξει εμφανής βελτίωση- αν υπάρξει ποτέ, δηλαδή.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται να «σβήνει» όσο περνά ο καιρός και το πολυπόθητο θαύμα δεν έρχεται. Οι πιθανότητες έστω και εν μέρει ανάκαμψης μοιάζουν να χάνονται.

Η οικογένεια Σουμάχερ δεν έχει προβεί προς το παρόν σε κάποιο σχόλιο. Ας ελπίσουμε ο Σουμάχερ να κερδίσει και αυτή την μάχη, όπως έκανε τόσα χρόνια στις πίστες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *