Σβιντέρσκι: “Αστυνομικός με έσπρωξε με την ασπίδα του”

Σβιντέρσκι: "Αστυνομικός με έσπρωξε με την ασπίδα του"

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι υποστήριξε με δηλώσεις του στην Πολωνία ότι αστυνομικός τον έσπρωξε με την ασπίδα του στο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως είχε καταγγείλει και ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (2/12).

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του (Onet Sport) για όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ένας αστυνομικός τον έσπρωξε με την ασπίδα του, κάτι που είχε καταγγείλει και ο Δικέφαλος.

"Επικρατούσε σύγχυση. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού δεν άνοιξαν την πύλη ώστε να μπούμε κατευθείαν στα αποδυτήρια. Έπρεπε να περπατήσουμε μια απόσταση και χωρίς να ξέρω από που και πότε εμφανίστηκαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα.

Οι αστυνομικοί έτρεξαν αμέσως στο σημείο και ένας από αυτούς με έσπρωξε με την ασπίδα του. Δεν μπόρεσα να διακρίνω ποιος και γιατί, είμαι πάντως ακόμη ζωντανός" είπε ο Πολωνός, που δεν επιβεβαίωσε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δέχθηκαν και αντικείμενα. "Δεν είδα κάτι τέτοιο. Καταφέραμε να μπούμε στα αποδυτήρια".

"Στην Ελλάδα αυτό είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι. Η αδρεναλίνη είναι σε ψηλότερα επίπεδα από ότι συνήθως. Όπως και να έχει παίξαμε καλά, σε μια δύσκολη έδρα και πήραμε μια πολύτιμη ισοπαλία, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει" συμπλήρωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία του.

"Θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα γκολ. Είναι καλό αυτό που έχω πετύχει μέχρι τώρα. Ο επιθετικός άλλωστε τρέφεται από τα γκολ", υποστήριξε ο Πολωνός επιθετικός του Δικεφάλου.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *