Σβιντέρσκι: “Ιδανική για μένα η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, πόνεσε η ήττα από τον Άρη”

Σβιντέρσκι: "Ιδανική για μένα η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, πόνεσε η ήττα από τον Άρη"

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι μίλησε σε ΜΜΕ της Πολωνίας και ανέφερε πως στον ΠΑΟΚ είναι η ιδανική κατάσταση για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε στην ομάδα του, στην ήττα από τον Αρη και στην εθνική της χώρας του.

Σε πολωνικό ΜΜΕ μίλησε ο Κάρολ Σβιντέρσκι. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέφερε πως στον Δικέφαλο είναι η ιδανική κατάσταση για τον ίδιο, ενώ αναφέρθηκε στην ομάδα του, στην ήττα από τον Αρη και στην εθνική της χώρας του που θα βρίσκεται στο Euro 2020.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την γέννηση του παιδιού του: "Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Γεννήθηκε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, οπότε ήταν το καλύτερο δώρο για εμένα. Ήταν ασυνήθιστες στιγμές για εμένα, γιατί βρισκόμουν για προπόνηση και ο προπονητής μου επέτρεψε να πάω στην κλινική για να είμαι εκεί στη γέννηση του παιδιού μου. Οι συμπαίκτες μου ήταν δίπλα μου σε όλες αυτές τις στιγμές. Ήθελαν να με κάνουν όσο το δυνατόν πιο χαρούμενο γινόταν και γι’ αυτό το λόγο πανηγύρισαν μαζί μου για την έλευση του παιδιού".

Για τη βαριά ήττα από τον Άρη: "Είναι πάντα δύσκολο όταν χάνεις βαθμούς. Ο Άρης έκανε τέσσερα σουτ και πέτυχε τέσσερα γκολ. Αυτή ήταν η πρώτη μας ήττα στη σεζόν και μας “πόνεσε” γιατί ήταν σε ένα τοπικό ντέρμπι. Μείναμε πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και σταμάτησε και το αήττητο σερί που είχαμε. Έχουμε φυσικά ακόμη την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Κοιτάζουμε πλέον το ματς με την ΑΕΚ και τον αγώνα ρεβάνς με τον ΟΦΗ για το κύπελλο".

Για το 2019: "Από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορώ να παραπονεθώ. Δεν αγωνίστηκα μόνο σε ένα ματς, ήμουν υγιής, σκόραρα πολλά γκολ με την ομάδα μου. Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι ιδανική για εμένα".

Για το αν καταλαβαίνει πως ανεβαίνουν οι μετοχές του: "Σε καμία περίπτωση δε το σκέφτομαι. Δεν αισθάνομαι σαν σταρ. Αισθάνομαι καλά στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη. Τον Δεκέμβριο ο κ. Φερέιρα μου είπε να μη σκέφτομαι τις μεταγραφές γιατί με χρειάζεται. Ο προπονητής θέλει να χτίσει μία δυνατή ομάδα. Αλλά όλα εξαρτώνται από εμένα. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσει η ομάδα εάν έρθει μία δελεαστική πρόταση".

Για το αν είναι από τους αγαπημένους του Φερέιρα: "Δεν το γνωρίζω. Ξέρω πως ο προπονητής έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους παίκτες. Δεν ήμουν χαρούμενος με κάποιες εμφανίσεις μου. Ο προπονητής κατάλαβε πως κάτι με απασχολεί. Με υποστήριξε και μου είπε πως δεν πρέπει να με απασχολεί. Η προσέγγιση του ήταν ιδιαίτερα θετική για εμένα".

Για την εθνική του και ενδεχόμενη παρουσία του στο Euro 2020: "Κανένας δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα λίγο πριν την τελική φάση. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν ονειρεύεται να είναι σε μία τέτοια διοργάνωση; Ξέρω πως έχω ακόμη πολύ δρόμο, γιατί έχουμε εξαιρετικούς επιθετικούς. Για αυτό το λόγο κοιτάζω να εστιάζω στη δουλειά που κάνω για να βελτιώνομαι συνεχώς. Να σκοράρω γκολ με τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει ξανά στην Ελλάδα".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *