ΣΕΙΣΜΟΣ: Επιστρέφει Ελλάδα ο Σχορτσιανίτης;

1Μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Σοφοκλή στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους παρεικούντες την -μπασκετική- Ιερουσαλήμ να σχολιάζουν ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Έλληνας άσος δε θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην ομάδα του λαού.

Κι εδώ μπορούμε να αποκαλύψουμε μία πληροφορία που έχει αποκλειστικά ο Σκύλος, ότι ο διεθνής σέντερ από το περασμένο καλοκαίρι ψάχνει να βρει σπίτι για να αγοράσει στην Αθήνα, καθώς φαίνεται ότι έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σημερινά ρεπορτάζ, μάλιστα, συνδέουν το όνομά του με μία κορυφαία ελληνική ομάδα, που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του και να υπογράψει μαζί του.

Ο λόγος για την ΑΕΚ του Αγγελόπουλου, που φέτος μας έχει συνηθίσει στις πολύ δυνατές μεταγραφές. Από τον Ίνγκλις μέχρι τον Μενσά Μπονσού και τον Χέρστον, το αφεντικό της Ένωσης έχει αποδείξει ότι δε φοβάται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη…

Λέτε να το κάνει και για τον “Σόφο”, δημιουργώντας ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Μενσά Μπονσού κάτω από τα καλάθια; Στην πιάτσα έχει αρχίσει να δημιουργείται καπνός γύρω από το θέμα και, συνήθως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Πηγη sportdog

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *