Σερβία: Με Τεόντοσιτς και Μιλουτίνοβ η προεπιλογή

Σερβία: Με Τεόντοσιτς και Μιλουτίνοβ η προεπιλογή

Ο Μίλος Τεόντοστις και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ είναι δύο από τους 19 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για τις αναμετρήσεις του τελευταίου "παράθυρου" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος αποδεσμεύθηκε από τους Κλίπερς, ξεχωρίζει στην προεπιλογή των 19 παικτών της εθνικής Σερβίας για το τελευταίο "παράθυρο" των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επίσης, ανάμεσα στους εκλεκτούς του Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκονται και οι Νίκολα Μιλουτίνοβ του Ολυμπιακού και Μιλέλνκο Τέπιτς του ΠΑΟΚ, αλλά και οι Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ντόρντε Γκάγκιτς, Μπράνκο Λάζιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Στέφαν Γέλοβατς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Ιβάν Πάουνιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Νίκολα Γιοβάνοβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Στέφαν Ποτ, Ίλια Ντόκοβιτς, Όγκνιεν Κούζμιτς, Ντάγκραν Μιλοσάβλιεβιτς και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εσθονία (21/2), θα υποδεχθεί το Ισραήλ (24/2) και χρειάζεται μία νίκη για να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ υπάρχει σενάριο που της δίνει το εισιτήριο για να ταξιδέψει στην Κίνα, ακόμα και αν ηττηθεί και στις δύο αναμετρήσεις.

AP Photo/Charlie Neibergall

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *