ΒΡΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ;

1Το μασάζ ορισμένων σημείων του σώματος είναι μια παλιά θεραπεία της Ανατολής στην οποία οι άνθρωποι έχουν ασκηθεί για χιλιάδες χρόνια.
Το σώμα μας έχει 365 σημεία και 12 μεγάλους μεσημβρινούς, που όπως μπορείτε να καταλάβετε είναι οι ακριβείς αριθμοί των ημερών και των μηνών ενός έτους.
Αυτά τα σημεία μπορούν να θεραπεύσουν με πιεσοθεραπεία, πίεση με το δάκτυλο σε ορισμένα σημεία, με βάση την διδασκαλία σχετικά με τους μεσημβρινούς και τα κανάλια που συνδέονται με αντίστοιχα όργανα του σώματος.
Στην κινεζική ιατρική το ανθρώπινο σώμα θεωρείται ως ενεργειακό σύστημα, και το μασάζ στα σημεία επηρεάζει τη ροή της ενέργειας και τη λειτουργία του κάθε οργάνου.
Κινητοποιόντας το σημείο Zu San Li θεραπεύετε και αναζωογονείτε το σώμα σας, και προλαμβάνεται την γήρανση. Για τους Κινέζους, είναι «το σημείο της μακροζωίας», και οι Ιάπωνες το αποκαλούν «το σημείο των εκατό ασθενειών.”
Σύμφωνα με έναν παλιό ιαπωνικό μύθο, ένας άνθρωπος ήταν αρκετά τυχερός ώστε να λάβει μία ανεκτίμητη γνώση από τον πατέρα του. Ο πατέρας του τον δίδαξε το σημείο της μακροβιότητας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του πατέρα του, ο νεαρός άνδρας έκανε μασάζ αυτό το σημείο τακτικά και έζησε αρκετά για να δει τη γέννηση και το θάνατο αρκετών αυτοκρατόρων.Πού βρίσκεται το μαγικό σημείο Zu San Li στο σώμα μας;
Το σημείο της μακροζωίας βρίσκεται κάτω από την επιγονατίδα. Για να το βρείτε, θα πρέπει να καλύψετε το γόνατό σας με την παλάμη του ίδιου χεριού (το δεξί χέρι στο δεξί γόνατο, το αριστερό χέρι στο αριστερό γόνατο).
Το σημείο βρίσκεται μεταξύ των άκρων του μικρού δακτύλου και του παράμεσου, με τη μορφή ενός μικρού βαθουλώματος μεταξύ των οστών.
Μπορείτε, επίσης, να βρείτε έναν άλλο τρόπο.
Καθίστε στο πάτωμα, πιέστε σταθερά τα πόδια σας στο πάτωμα και τραβήξτε τα προς το μέρος σας, χωρίς να σηκώσετε τις φτέρνες σας από το πάτωμα.
Θα παρατηρήσετε ότι κάτω από το γόνατο υπάρχει μεγαλύτερη περιοχή. Βρείτε το υψηλότερο σημείο, βάλτε το δάχτυλό σας πάνω του και πάρτε θέση εκκίνησης.
Το σημείο στο οποίο πατήσατε το δάχτυλό σας είναι το σημείο Zu San Li.
Γιατί είναι αυτό το σημείο τόσο σημαντικό και γιατί οι Ιάπωνες το αποκαλούν «σημείο των εκατό ασθενειών;”
Ελέγχει την λειτουργία των οργάνων στο κάτω μέρος του σώματος σας. Ρυθμίζει τα τμήματα της σπονδυλικής στήλης που είναι υπεύθυνα για τη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού και του πεπτικού συστήματος, του αναπαραγωγικού συστήματος, των νεφρών και των επινεφρίδιων αδένων.
Κάνοντας πιεσοθεραπεία στο σημείο Zu San Li αυξάνεται τη λειτουργία των επινεφριδίων, των πιο βασικών αδενών, όσον αφορά την προστασία της υγείας σας. Μεταφέρουν αδρεναλίνη, υδροκορτιζόνη και άλλες βασικές ορμόνες στο αίμα.
Κάνετε μασάζ “στο σημείο της μακροζωίας» σε καθημερινή βάση για να εξισορροπήσετε την λειτουργία των επινεφριδίων σας τα οποία είναι υπεύθυνα για τις παρακάτω λειτουργίες στο σώμα σας:
Ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης Ρύθμιση της γλυκόζης, της ινσουλίνης Καταστολή της φλεγμονής Βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματοςΚάντε μασάζ στο σημείο Zu San Li για:
Τόνωση της πέψης Θεραπεία των γαστρεντερικών παθήσεων Αντιμετώπιση ζημιών που έχουν προκληθεί από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ένα απλό μασάζ σε αυτό το σημείο θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και εσωτερική ισορροπία, ανακούφιση από το στρες και χαλάρωση. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στη θεραπεία πολλών νοσημάτων, όπως ανικανότητα, λόξυγγα, δυσκοιλιότητα, γαστρίτιδα, ακράτεια ούρων. Το Zu San Li βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, παρέχοντας μια μακρά και υγιή ζωή.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *