Σιανί, αλλιώς…

1Εντός των επόμενων 24ωρων, λογικά έως τη Δευτέρα, αναμένεται να βρει τον κεντρικό αμυντικό που αναζητά ο Παναθηναϊκός, ώστε να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί με την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του για τη σεζόν που έφυγε να βρουν τον παίκτη που θα προορίζεται για βασικός στόπερ έως τις 25 Ιουνίου.

Το πολύ μέχρι τέλη του μήνα, καθώς στα τέλη του επόμενου υπάρχει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Φαβορί παραμένει ο Μικαέλ Σιανί, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάτσιο (12 συμμετοχές στη φετινή Serie A) και έχει δεχθεί πρόταση για διετές συμβόλαιο. Στο «τριφύλλι» περιμένουν την απάντηση του σήμερα ή αύριο, ενώ σε πρώτη φάση ο μάνατζερ του έδειξε ότι η πλευρά του παίκτη έμεινε ικανοποιημένη από αυτά που άκουσε, ζητώντας διορία δύο-τριών ημερών.

Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν υπάρξει happy end, στον Παναθηναϊκό έχουν έτοιμες δύο λύσεις. Η μία του Αντολίν Αλκαράθ, που έχει μείνει ελεύθερος από την Έβερτον, αλλά είναι δύσκολη η περίπτωση του, καθώς δεν «ψήνεται» στην παρούσα φάση να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ή μάλλον έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί και πάλι σε top Λίγκα, προερχόμενος από την Premier League.

Υπήρχε η πληροφορία και από τις προηγούμενες ημέρες ότι ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ένας ακόμη στόπερ. Αυτός, σύμφωνα με την δημοσιεύματα από «Goal» και «Πράσινη» είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος δεν συμφώνησε με τη Μάλαγα για ανανεωθεί η συνεργασία τους. Έχει προταθεί και έγινε ήδη διερευνητική επαφή. Προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν. Έπαιξε σε 21 ματς της Primera Division, τις 19 ως βασικός.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *