Σισέ: «Επιστρέφω και αύριο στον Παναθηναϊκό»

1Ο Τζιμπρίλ Σισέ έφτασε στην Ελλάδα λίγα λεπτά πριν από τις 15:00, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και το λίγων μηνών παδί του και στις δηλώσεις που έκανε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για επιστροφή στον Παναθηναϊκό.

«Θα επέστρεφα και αύριο στον Παναθηναϊκό, αν ήταν στο χέρι μου δε θα τοσυζητούσα καν, θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου σε μια ομάδα που αγαπάω», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Ο Γάλλος τόνισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει την καριέρα του, αλλά πιθανότατα αυτή θα είναι η τελευταία του ποδοσφαιρική σεζόν, δήλωσε συμπαράσταση στον ελληνικό λαό για τις δύσκολες στιγμές που περνάει, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον φίλο του, Μάικλ Εσιέν, όσο και στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα:
«Είναι δύσκολο για εμένα να βλέπω την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση… Είναι ιδιαίτερη χώρα για εμένα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο εκτός από το να προσφέρω τη στήριξή μου. Καταλαβαίνω και συμπονώ τους Έλληνες».

Για τα event που έχει κανονίσει, παίζοντας μουσική σαν guest dj:
«Προσπαθώ πάντα να κάνω τα πάντα για τους υπόλοιπους… Είτε παίζω ποδόσφαιρο, είτε μουσική…».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Εσιέν:
«Έχω ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο και τους οπαδούς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι και ο φίλος μου, ο Εσιέν στην ομάδα. Ήταν εύκολο για εμένα να του πω ορισμένα πράγματα όταν έγινε γνωστό ότι θα έρθει. Του είπα ότι ξέρω ότι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, όμως του ξεκαθάρισα ότι ποτέ στη ζωή του δεν θα βιώσει πουθενά αλλού τέτοια ατμόσφαιρα.

Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται ακόμα 1-2 παίκτες και θα μπορεί να παλέψει με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Είναι καλή ομάδα και είναι σε καλό επίπεδο».

Για τα σχέδιά του:
«Θα ήθελα πολύ να ολοκληρώσω την καριέρα μου κάπου που με ξέρουν, τους ξέρω και αγαπώ… Αν περνούσε από το χέρι μου θα υπέγραφα και αύριο στον Παναθηναϊκό! Το ξέρουν όλοι αυτό, έχω κρατήσει επαφή και με τον πρόεδρο και με όλους, μιλάω μαζί τους αλλά δεν περνάει από το χέρι μου αυτό. Πάντως θα ήθελα πολύ να κλείσω την καριέρα μου κάπου που έχω περάσει υπέροχα…».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *